В центъра на София гъмжи от тежковъоръжени полицаи. Екипирани с

...
В центъра на София гъмжи от тежковъоръжени полицаи. Екипирани с
Коментари Харесай

Фоторепортаж в БЛИЦ! Тежковъоръжени полицаи с автомати превзеха пъпа на София, а по емблематичния булевард "Витоша" гъмжи от...

В центъра на София гъмжи от тежковъоръжени служители на реда. Екипирани с автомати " Калашников " със сгъваем приклад и разпределени в огромни групи те кръстосват из основни улици и булеварди. По-съсредоточено полицейско наличие има на бул. " Витоша ", който е по-познат на множеството столичани и посетители на София като " Витошка ".

И не, това не е поради изключителна обстановка, като тази, която се разигра преди дни там и която гласеше, че има заложена бомба в региона . БЛИЦ напомня, че бомбената опасност на пъпа на София бе получена след среща на значим посетител от Израел с регионалния шеф от АТАКА .

Спокойно, повода да има толкоз засилено полицейско наличие е европредседателството, което в този момент е в ръцете на Българи и поради което съвсем всеки ден има значими европейски посетители, които дискутират разнообразни и значими тематики в постройката на Националния замък на културата или в Министерски съвет.

Затова не се шашкайте, в случай че видите нещо сходно, а свиквайте - по този начин ще е до юни месец, когато ще се разделим с шефкото място на Европейски Съюз.

В същото време малко по-рано през днешния ден синоптикът Симеон Матев предизвести, че циклонът " Мартина " ще донесе сериозна смяна на времето у нас. Изнасяйки се на североизток, той ще отвори поле за нахлуване на други студени маси . Днес обаче хубавото време в столицата изкара хиляди души на припек, разходка или просто кафе и развлечение по централните булеварди улици, булеварди и градинки.








Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР