В цената ще получите пакет за четирима (двама възрастни и

...
В цената ще получите пакет за четирима (двама възрастни и
Коментари Харесай

Честито! Родното Черноморие Ни Реже Главите С Космически Цени!

В цената ще получите пакет за четирима (двама възрастни и две деца) с настаняване в апартамент, цялостно изхранване, басейн, чадъри, шезлонги и други екстри. Половината от сумата е за хотелиера, който ще ви настани, а останалото за прекупвачите, от които ще закупите пакета. Но това не значи, че в случай че платите сумата непосредствено на хотелиера, ще платите по-малко.

Още преди да сте се сетили, че би трябвало да прекарате някъде отпуската с обичаните хора, туристическите сътрудници и оператори към този момент са договорили пакетни цени за почивките, които оферират на своите клиенти.

Същата скица на облага се ползва и при останалите типове почивки по света. При круизите една от най-скъпата част от прекарването са разходките, които не са включени в пакетите. Чуждите туристи заплащат към 40 евро на човек, с цел да прегледат слънчева Варна. Половината пари са за локалната компания, която разхожда туристите и демонстрира забележителностите на града. Останалото отива в сметката на корабната компания.

Все отново, с цел да ни излезе по-евтина почивката, може да употребяваме няколко трика. Избягвайте празниците, учебните ваканции и топсезона. Някои към този момент от дълго време са не запомнили по кое време са те, само че тъкмо в тези интервали цените скачат двойно. Важно е освен да си напомним за датите в личната си страна, само че и в тази, за която пътуваме – вероятни са разминавания.

Пътуването може да ни излезе по-леко за джоба в случай че е през почивните дни. Широко публикувана илюзия е, че тогава цените са по-високи, разясняват специалисти. Последните трендове са за по-кратки пътувания, само че по-често. Сега с два спомагателни почивни дни в четвъртък и петък и пътешестване в сряда може да вземем повече за парите си. По думите на Константин Занков от Института за разбори и прогнози в туризма, резервацията за полет за летния сезон би трябвало да се прави три месеца преди датата.

Най-доброто време е сред 6 и 8 седмици преди датата. Новите направления постоянно са понижени, в случай че пътуваме за чужбина - сега има нискобюджетни оферти до о. Крит.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР