В Цалапица ще има осигурена постоянна охрана. През деня тя

...
В Цалапица ще има осигурена постоянна охрана. През деня тя
Коментари Харесай

Кметът на Цалапица: Според полицията обвиненият за убийството Рангел е бил локализиран в Германия

В Цалапица ще има обезпечена непрекъсната защита. През деня тя ще се обезпечава от жандармерията, а през нощта от Специализираните полицейски сили (СПС) към пловдивската дирекция. Това съобщи шефът на полицията в Града под тепетата Радослав Начев, който се срещна с поданици на Цалапица.

На чиновниците на реда в Стамболийски е неразрешено да идват в Цалапица. Образувани са и дисциплинарни производства против някои от тях.

В момента тече сложна инспекция по случая с убития Димитър Малинов за това дали има пропуски и неточности. Ръководството на полицията е отказало да даде детайлности по какъв начин върви следствието на убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

Кметът на селото Ивайло Данаилов съобщи пред бТВ, че упрекнатият за убийството Рангел е бил локализиран в Германия.

„ Полицията даде информация, че е локализиран къде се намира в Германия. Направени са опити за неговото задържане, дали са сполучливи не стана ясно “, изясни кметът. Той добави, че от две седмици насам има непрестанно полицейско наличие в селото.

Поставени са към 15 охранителни камери в селото, като за идната година е планувано разширение на видеонаблюдението. Хората от селото се готвят за народен митинг в столицата в събота. Той ще се организира пред Съдебната палата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР