В Трявна и тази година организират благотворителна коледна акция за

...
В Трявна и тази година организират благотворителна коледна акция за
Коментари Харесай

Коледа с любов: Благотворителна акция събира храна за бездомни кучета

В Трявна и тази година провеждат благотворителна коледна акция за събиране на храна за бездомните кучета.

След сполучливото начало на миналогодишната благотворителна акция за животните в приюта за безстопанствени кучета " Улични сърца " в село Глушка, тази година Община Трявна още веднъж провежда коледна самодейност в тяхна помощ, оповестиха от пресцентъра на Общината.

Под надпис " Коледа в Глушка " локалната власт има за цел да зарадва четириногите и да подкрепи активността на екипа на " Street Hearts BG ", с който сполучливо работи през последните години. 

От Общината приканват децата и учениците да се включат в коледната акция. Заедно със своите родители, децата могат да се включат, като занесат в детската градина или в
учебно заведение пакетираната кучешка храна, лакомства или играчки, която желаят да дарят.

Дарения за приюта в село Глушка се прави и на място в администрацията, както и в два зоомагазина в Трявна. Коледната благотворителна акция под наслов " Коледа в Глушка " продължава до 13 декември.

Събраното количество пакетирана храна, лакомства и играчки ще бъде доставено от Община Трявна в приюта " Улични сърца " на 16 декември,  взаимно с децата от детската градина " Калина ". 

Както заяви, първото издание на акцията съумя да събере над 200 кг кучешка храна, разнообразни лакомства и играчки. Включиха се деца и възпитаници от тревненските детски и образователни заведения, както и десетки жители.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР