В трудни времена живеем, но много е важно да бъдем

...
В трудни времена живеем, но много е важно да бъдем
Коментари Харесай

Министър Драгомир Заков: Много е важно да бъдем единни

„ В сложни времена живеем, само че доста е значимо да бъдем единни. Българската войска ще остане и ще бъде постоянно поръчител на териториалната целокупност и суверенитета на Република България “, разгласи новият министър на защитата Драгомир Заков, представен от БНР.

Той участва на тържествената гала по издигането на националното знаме на България по случай 3-и март пред Паметника на Незнайния боец в София.

Церемонията пред Паметника на Незнайния боец в София сложи публично началото на честванията. В ритуала участваха представителни формирования на Националната гвардейска част и гвардейския внушителен духов оркестър. В строя бяха включени и знамената светини на Българската войска.

Президентът и висш главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев одобри почетния часовой.

Представителният духов оркестър извърши националния химн при тържественото издигане на националния трикольор, беше изпълнен и артилерийски салют от 20 залпа.

Държавният глава Румен Радев постави венец пред паметника на Незнайния войник и отдаде респект пред паметта на починалите за свободата на България.

По мотив събитията в Украйна началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов разгласи, че армията следи деликатно и с нараснала зоркост ситуацията там.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР