В трилър за здрави нерви се развива случаят с 37-годишната

...
В трилър за здрави нерви се развива случаят с 37-годишната
Коментари Харесай

Трилърът с безследно изчезналата бременна българка Деси на остров Крит се заплита неимоверно!

В трилър за здрави нерви се развива казусът с 37-годишната бременна българка Деси Илиева, следите на която се изгубиха в град Ретимно на 2 Май. Предаването „ Светлина в тунела “ две седмици проверява случая редом с гръцките управляващи, дружно с българския публицист Бойка Атанасова.

Колкото напредват дните и новите разкрития се явяват, толкоз управляващите преразглеждат с по-голямо внимание самоубийството на жителя на Ретимнос, който бе открит обесен след към 24 часа, откакто бе известено изгубването на девойката.

Той беше извикан от полицията да даде показания за мистериозното изгубване на 37-годишната жена,но това по този начин и не се случи, защото той се самоуби.

Майката на изчезналата Деси със сълзи в очите не има вяра, че щерка й е убита.

С този тайнствен случай се занима обстойно предаването „ Светлина в Тунела”. Според това, което беше показано, индивидът който се самоуби беше другар на безследно изчезналата и татко на детето на бременната. Първоначално не се свързваха двата случая от управляващите, само че след показанията, които дадоха майката и приятелките на 37 годишната Деси, следствието взе нов поврат.

Девойката е съобщила по телефона на майка си, че на 2 май ще вървят с приятеля си да ядат в регион далечен от град Ретимно. От тогава се губят следите и телефонът й е изключен. Деси е желала доста детето, била е радостна, само че приятелят й не желал и евентуално това е била повода да се карат.

В дома, в който е живяла са открити ехографии от бременността, детски дрешки и играчки. 37-годишната бе почнала да се приготвя за раждането на детето й.

Приятелки и родственици на безследно изчезналата настояват, че са се обаждали на нейния другар неведнъж, с цел да схванат дали знае нещо за изчезналата и той им отговарял, че е отпътувала за Германия. Той към този момент не е жив и това затруднява проучвания на управляващите.

Свидетелите
Работодателят на изчезналата бременна я разказа, като една прецизна служителка, която в никакъв случай не му е основала проблеми.

Както сподели, последният и ден на явяване на работното място е бил 1 Май. На идващия ден не е пристигнала на работа и са почнали да я търсят, само че телефонът й не е бил включен. Майка й се е обаждала в ресторанта обезпокоена, само че никой не е знаел нещо за ориста на Деси.

Работодателят на Деси познавал от много години нейния другар. През дните на изгубването го е виждал да минава около заведението му. Бил спокоен и не е показвал, че нещо го безпокои.

Големият наследник на самоубиеца, другар на Деси, приказва пред камерата на предаването „ Светлина в тунела “ .

Същият е познавал безследно изчезналата и не бил забелязал да е имало проблеми в връзките сред нея и татко му. Не е знаел за бременността й и се учудил за нейното изгубване.

Каза, че когато му съобщили, че татко му се е обесил, помислил, че се майтапят. Все още му е мъчно да го повярва, откакто се срещнали за кафе един ден преди този момент и няколко минути преди да се самоубие са разговаряли по телефона и го е чул да е спокоен.

„ Не зная за какво го е направил, единствено той знае…”, заключи разчувствуван синът му.

„ Жители са ги видели дружно в селото…”
Председателят на кметството на селото, от където е приятеля на Деси, приказва в продаването „ Светлина в Тунела”.

Спомена, че малко преди да изчезне девойката жителите са видели двойката да се разхожда из селото. Никой обаче не можеше да си показа това, което е последвало.

Четири дни след изгубването и нейният другар се самоубива и селото потъна в печал. Самият кмет бе извикан да отиде в мазето на бащиния дом. Там видял ужасяващата картина. Бащата на нероденото дете на Деси бил открит обесен.

Трагичната вест подвигна тревога и започнаха търсения в региона за намиране на Деси. Тя обаче остана неоткрита.…

„ Каза ми, че щял да я води в гората…”

Една от приятелките на Деси описа в „ Тунела” за последната си среща с нея: „ Един ден преди да изчезне говорихме по телефона. Каза ми, че се е скарала с приятеля си и че го е изгонила тъй като за следващ път й е желал пари. Когато още веднъж говорихме ми сподели, че щели да вървят в една таверна близо до гората. От тогава Деси изчезна”.

Опитвайки се да научи нещо за приятелката си тя се обадила по телефона на приятеля й, който се намирал в селото си, само че сигналът е бил неприятен и не е могла да разбере какво споделя.

„ Не имах вяра на ушите си, когато разбрах че се е обесил четвърт час по-късно телефонно позвъняване. Тогава си помислих, че с цел да направи такова нещо, преди този момент е направил нещо неприятно на Деси” сподели нейната другарка.

Братът на безследно изчезналата, който от първия миг взе участие в следствията за намирането й, загатна в предаването, че се е постарал да я убеди да остане в родината си и да роди детето се, само че безрезултатно.

Петър Анастасов
В предаването приказва и Председателят на Българското Дружество на о-в Крит Петър Анастасов.

„ Искам да ви благодаря по тази причина, че помогнахте в следствието, тъй като никой нямаше другояче да се занимава с изгубването на Деси. Подобни случаи, с които се сблъскахме, не са разследвани вярно ", акцентира особено той.

„ Преди да се самоубие е умъртвил момичето ми… ", сподели през сълзи майката Славка.

„ Беше решила да отгледа детето си тук, щеше да докара майка си от България, нямаше причина да изчезне… ", акцентира близката другарка на Деси.

На обкръжението на безследно изчезналата направи усещане, че нейният другар е питал свои близки и другари, по какъв начин може да бъде открит един мобилен телефон без карта и батерия!

На майката на 37-годишната, която му се обадила по телефона с цел да го пита, какво се е случили с щерка й, той дал отговор, че тя е отпътувала за Германия с цел да посети някой нейни приятелки.

„ Настоявах, че няма приятелки в чужбина и по-късно промени изказванието си и ми сподели, че може да е била в България или Солун. Къде щеше да върви без пари, откакто не беше получила заплата от работа? Без да вземе със себе си нито една дреха? Без да заключи дома си? Той ни лъжеше…” сподели твърдо уверена майка й.

Властите не престават издирването на младата жена, към този момент безрезултатно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: newsbg.eu
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР