В три поредни вечери - на 28, 29 и 30

...
В три поредни вечери - на 28, 29 и 30
Коментари Харесай

Няколко добри жени по Epic Drama

В три следващи вечери - на 28, 29 и 30 януари от 22:00 часа - феновете на EPIC DRAMА могат да проследят действителната фамилна история на „ Госпожа Уилсън “. Рут Уилсън, позната от сериалите „ Аферата “ и „ Лутър “, която е в основната роля измежду напълно английския актьорски състав на минисериала, е внучка на дамата, по чиято история е основана истинската драма.



Случваща се в Лондон сред 1940-те и 1960-те, поредицата следва Алисън Уилън, която се счита за щастливо омъжена, досега в който брачният партньор й умира, а една жена се появява на прага й с изказване, че тя е същинската госпожа Уилсън. Алисън е решена да откри доказателство за валидността на брака си, както и за любовта на Алек (в ролята е Йън Глен от Game of Thrones) – вместо което, обаче, попада в свят на обезпокоителни секрети.



Александър Уилсън е публицист, разузнавач и сътрудник на разследващите служби, служил по време на Първата международна война, преди да замине за Индия като учител по британски литература, където стартира и да написа шпионски романи. През 1930-те става много прочут, а негови произведения получават ревюта в The Telegraph, Observer и литературното приложение на The Times. Умира през 1963 година

„ Ресторантът “ отваря порти за втори сезон по Epic Drama от 3 февруари, неделя. Чаровното младо лице на шведското кино Хеда Стирнстед завоюва премия за " Най-добра актриса " за ролята си в сериала.



Вторият сезон на поредицата стартира през 1955 година Семейство Льовандер ръководи първокласен ресторант в Стокхолм от десетилетия. Хелга е матриархално настроена жена, която желае да управлява живота на двамата си сина Густав и Петер и на щерка си Нина.



След разпадането на брака ѝ, Нина (в ролята Хеда Стирнстед) гради новия си живот и влага цялата си сила в триумфа на джаз клуба и на възобновяване на взаимоотношенията с щерка си. Любовта на Нина към Кале е все по този начин мощна, а неговите готварски умения биват възнаградени с покачване. Други неща, които се случват в живота им, им пречат да осъзнаят любовта между тях. Въпреки че Петер към този момент не работи в ресторанта, неприязънта му към брат му пораства. Извън кухнята сервитьорката Маган лобира за по-голямо женско присъединяване в профсъюза, което задава подтекста за смяна на Швеция от класова система към обществената страна, която познаваме през днешния ден.

Вижте коя е Хеда Стирнстед в това изявление на сп. ELLE при премиерата на първи сезон

Първите дами частни детективи в Торонто не престават със „ Случаите на Франки Дрейк “ всяка делнична вечер от 4 февруари.

Екипът на Франки Дрейк взема решение случаи, отказани от полицията и от другите детективски организации. Вторият сезон на поредицата се развива през 1921 година, когато светът минава през големи промени. От грамофоните звучи джаз, до момента в който комунизмът и Сухият режим се разискват на твърди напитки в незаконните нощни клубове. Новата ера изисква нови детективи. Жаждата за завършения на безстрашните Франки и Труди ги въвлича във всевъзможни проблеми, само че те постоянно съумяват да се измъкнат. Случаите им ги водят във всички кътчета на Торонто и те се срещат с хора от всички пластове на обществото, наред с най-важните исторически персони.

Вижте епизод на Cinema Confidential „ Зад кулисите “ на „ Случаите на Франки Дрейк “ от снимачната площадка в Торонто, особено за българските фенове на Epic Drama

Подгответе се „ Джеймстаун “ да стане обичана сага тази година, защото към този момент са снимани три сезона и Epic Drama ще ги покаже. Новият сериал от продуценнтите на „ Имението Даунтън “ към този момент е по Epic Drama.

Вирджиния, 1619 година Британската колония Джеймстаун се намира като че ли на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена единствено от мъже, само че статуквото се трансформира, когато първите дами дебаркират в зашеметяващата пустота.



Алис (Софи Рандъл, позната от „ Бодигард “, за който Ричард Мадън взе „ Златен глобус “), фермерско момиче от Норфолк, не е разчувствана от новия си дом. Когато е засегната от предопределения й брачен партньор, тя би трябвало да потърси правдивост в свят, мощно преднамерен против нея и дамите въобще. Джослин (Наоми Батрик от „ Един доста британски скандал “ и Crossing Lines с Том Влашиха) е изтънчена, само че с неутолима жадност за власт, и няма да разреши на някакъв си патриархат да провали проектите й. Верити (Ниам Уолш, позната ви от Jekyll & Hyde) идва в „ Джеймстаун “ в търсене на бягство от проблематичното си минало и когато се изправя лице в лице със брачна половинка си, собственик на гостилницата, изпитва боязън, че е направила ужасна неточност като е напуснала Англия.

Пилотният епизод може да се гледа онлайн на www.epicdrama.bg/watch-now, до момента в който очаквате втори епизод тази неделя от 22:00 часа.

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР