В три документални филма от поредицата Българското пътуване в Европа

...
В три документални филма от поредицата Българското пътуване в Европа
Коментари Харесай

202пет отчете петте проекта на БНТ за европредседателството

В три документални кино лентата от поредицата " Българското пътешестване в Европа " Българска национална телевизия сподели гледната точка на младежите по предпочитаните тематики, като сигурност, миграция и Европа на две скорости.

 Цветелина Йорданова, продуцент в Българска национална телевизия и сценарист на " Българското пътешестване в Европа ": За нас беше предизвикателство да покажем събитието BREXIT, по какъв начин трансформира ориста на едно момиче и едно момче.
Зрители на публичната медия одобриха предизвикването да влязат в ролята на евродепутати, като предложат съответни политики в особено основаната за плана уеб платформа.
Валери Маринов, началник " Онлайн платформи " в Българска национална телевизия: Този сегмент " Ако бях евродепутат " беше най-интересен с това на какъв брой хора ще им стигне кураж да влязат в обувките на политиците и да се държат като политици, с действителни обещания.  Проект на Българска национална телевизия с пет телевизионни продукции завоюва финансовата поддръжка на Екологичен потенциал Проект на Българска национална телевизия с пет телевизионни продукции завоюва финансовата поддръжка на Екологичен потенциал
Българска национална телевизия даде начало най-новия си план, посредством който феновете ще се срещнат с работата на европейските институции и по какъв начин могат непосредствено да въздействат на реше...

Представително допитване измежду феновете демонстрира, че те правят оценка като най-полезен и непосредствен до хората формата " Пътуващото студио на Българска национална телевизия 2 ".
Теодор Стойчев, началник на осведомителното бюро на Екологичен потенциал в България: Има най-различни проблеми и те са разнообразни за всяко обитаемо място, за всеки един човек и е значимо това да може да стигне до евродепутатите.
От Информационното бюро на европарламента у нас обявиха, че ще работят за това планът на Българска национална телевизия да бъде удължен, тъй като се прави оценка от феновете.
 Какво да чакат феновете от плана на Българска национална телевизия Какво да чакат феновете от плана на Българска национална телевизия "Българското пътешестване в Европа "
Българска национална телевизия стартира най-новия си план "Парламентът на Европа 202пет ". Той е за работата на европейските институции и за това по какъв начин всеки европеец може да влия...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР