В третия ден на US Open отново насочваме поглед към

...
В третия ден на US Open отново насочваме поглед към
Коментари Харесай

Кирьос, Медведев, Серина и Мъри: Коментирайте днешните мачове


В третия ден на US Open още веднъж насочваме взор към Серина Уилямс по време на последният шампионат в кариерата на именитата тенисистка.

Тя ще открие вечерната сесия на „ Артър Аш “ в конфликт с втората сложена в конкуренцията – Анет Контавейт. Мачът ще стартира не преди 02:00 ч. българско време на 1 септември.

Програмата на централния корт ще бъде открита с мач на различен някогашен №1 – Анди Мъри. Той ще се опита да отстрани 20-годишният представител на домакините Емилио Нава. След това идва и дуелът на Кори Гоф и румънката Елена Габриела Русе.

Медведев и Артур Риндеркнеш поставят завършек на деня.
„ Артър Аш “, начало в 19:00 ч.
Анди Мъри – Емилио Нава
Елена Русе – Кори Гоф
Не преди 02:00 ч.
Серина Уилямс – Анет Контавейт
Даниил Медведев – Артур Риндеркнеш

Не липсват обещаващи мачове и на „ Луис Армстронг “, където в центъра на вниманието попада срещата сред Ник Кирьос и Бенжамен Бонзи. Разбира се, с очакване ще чакаме и мачът сред Камила Джорджи и намиращата се в добра форма Мадисън Кийс.
„ Луис Армстронг “, начало в 18:00 ч.
Ксию Уан – Мария Сакари
Мадисън Кийс – Камила Джорджи
Ник Кирьос – Бенжамен Бонзи
Не преди 02:00 ч.
Джак Дрейпър – Феликс Оже-Алиасим
Беатрис Хадад Мая – Бианка Андрееску

Доста забавно ще бъде и на „ Grandstand “, където петата сложена при дамите Онс Жабур ще играе против представителката на домакините Елизабет Мандлик, а Матео Беретини ще опита да преодолее Юго Грение. След това един против различен ще се изправят двама от любимците на американската аудитория – Томи Пол и Себастиан Корда, а миналогодишната финалистка Лейла Фернандес ще закрие програмата с мач против Людмила Самсонова.
„ Grandstand “, начало в 18:00 ч.
Онс Жабур – Елизабет Мандлик
Матео Беретини – Юго Грение
Томи Пол – Себастиан Корда
Не преди 00:00 ч.
Лейла Фернандес – Людмила Самсонова

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно още веднъж ще забележим Александър Лазаров на корта в Манакор. В първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата, провеждащ се в академията на Рафаел Надал, българинът ще се изправи против международния №259 Хамад Медйедович. Двубоят посред им е първи в програмата на корт №3 и ще стартира в 17:00 ч.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политчески мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР