В трети лунен ден за първи път през лунния месец

...
В трети лунен ден за първи път през лунния месец
Коментари Харесай

Днес е 3-ти лунен ден: продължавайте смело напред и избягвайте негативните емоции

В трети лунен ден за първи път през лунния месец на небето се вижда младия лунен сърп. Сега настава моментът, когато всичко, което е било запланувано и стартирано в предходния лунен месец, в последна сметка стартира да приема своята форма и да се разраства във времето и пространството.

Сред главните свойства на 3-ти лунен ден се открояват напоритост, мощност, изблик на сила, даже и до известна степен настъпателност . От позиция на енергетиката това е доста мощен ден, по тази причина и ненапълно рисков .

Тази мощна сила може да се употребява както за помощ, по този начин и за щета, по тази причина е доста значимо да насочим своите желания в съзидателна посока, да вземем за пример за творчество. В този ден избягвайте отрицателните страсти, защото и те са много мощни и могат да бъдат по-вредни за вас.

В този ден се постарайте и да избягвате демонстрация на персонална експанзия, недоверчивост, враждебност, безкомпромисност и завист, както и нарасналата подозрителност.

Денят е подобаващ за положителни мисли и дейности . Много е евентуално положителните мисли да донесат позитивни резултати след това.

Отрицателните страсти, които изпитвате, са подкрепени още няколко пъти от усилената сила на Луната. По този метод, вашият организъм може да получи доста огромен стрес, който безусловно се отразява на здравето и може да се задържи в границите на целия лунен месец. Затова в този лунен ден се предлага да запазите доброжелателност, самообладание, такт, дипломатичност и миролюбие.

Какво може да ви помогне да овладеете енергийния поток? В този ден са доста потребни интензивните душевен и физически натоварвания , които водят до положителни резултати. В този ден може да се заемете със завършването на разнообразни план, даже и в случай че за това е належащо да останете до по-късно на работа.

 луна лунен ден Unsplash

Това е доста потребен и плодотворен интервал, вие можете доста, а и даже може да се каже, че сте длъжни да свършите доста , с цел да ви бъде по-лесно в останалата част от лунния месец. Силата ви е предостатъчна, с цел да се заемете даже и с най-трудната задача. Ако не съумеете да я решите, то в последна сметка помръдвате от мъртвата точка.

Важното в трети лунен ден е да не се боите от компликациите! Ако даден проблем се окаже на практика неразгадаем, то разделете го на дребни елементи и сигурно бихте се справили по-добре. Нека се трансформира в няколко дребни „ проблемчета “, които може да решите поотделно. И тогава се убеждавате, че първичния проблем, който се е оказал неразгадаем, под девиза на този ден: „ Напред, напред и единствено напред! “ се взема решение и то във ваша изгода.
 image2_16x9.png Вирусите са тук, а подготвени ли сме за тях? На фокус
Луната ви оказва помощ и поддържа във всички инициативи. Пасивността и бездействието в този интервал са изрично противопоказни , те водят до разрушение на организма. Ако силата и енергетиката, които ви дава Луната, не се употребяват по предопределение, то те по този начин или другояче търсят излаз и този излаз може да се обърне срещу вас. Ето по тази причина през този ден не трябва да се позволява никакво мързелуване.

Ако предположим, че не ви се прави нищо, то измислете си каквото и да е, даже най-елементарното нещо, което да свършите, идете до магазина, даже хладилника ви да е цялостен, или си направете разходка, това също е потребно. Главното е да се занимавате с нещо, в противоположен случай може да се случат всевъзможни неприятности. Ако не насочите енергийния поток в нужното русло, то той стартира да ви ръководи, а тогава резултатите може да са най-непредвидими, а също по този начин и неприятни.

В този интервал е изключително деен мисловния развой. В главата ви може да пристигна истинска концепция, някакво ексцентрично решение, с една дума бихте могли даже да получите прояснение. Ако желаете да намерите най-нестандартното решение на казуса, то е доста значимо да не си пилеете силата на вятъра, а да я употребите оправдано. Концентрирайте се върху една, най-важната задача и насочете менталната си сила към една цел.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР