В третата серия на Аватар“ ще бъде представен огнен народ

...
В третата серия на Аватар“ ще бъде представен огнен народ
Коментари Харесай

Огън и лоши на`ви - какво ни готви Камерън в третия “Аватар“?

В третата серия на " Аватар “ ще бъде показан огнен народ на'ви, който се разграничава доста от до момента показаните племена. „ Аватар: Природата на водата “ надгражда основата, сложена от първата серия на хитовата продукция, като демонстрира нова страна на Пандора. Преследвани от полковник Куарич (Стивън Ланг) Джейк (Сам Уортингтън), Нейтири (Зоуи Салдана) и тяхното семейство са принудени да изоставен гората и да стартират нов живот надалеч от вкъщи. В последна сметка те се заселват на островите, населявани от клана Меткайна, където би трябвало да се впишат в нова просвета и метод на живот, учреден на водата.

Новият клан е еволюирал по друг метод от племената, показани в първата серия, с цел да се приспособява към океанската среда – има зелена кожа, по-дебели опашки, ръце с перки и няколко други отличителни белега.

Сега, Камерън изяснява, че детайлът на огъня " ще бъде показан от " хората на пепелта " в третата част, което допуска, че Джейк и Нейтири може би ще взаимодействат с ново племе на'ви. Освен това основателят на хитовата поредност дава завладяваща детайлност за идната част, намеквайки, че на'ви в " Аватар 3 " няма да бъдат показани в толкоз позитивна светлина, колкото в предходните филми.

" В идващия филм феновете могат да чакат да видят разнообразни култури от тези, които към този момент съм показвал. Огънят ще бъде показан от " хората на пепелта ". Искам да покажа на'ви от различен ъгъл, тъй като до момента съм показвал единствено положителните им страни. В първите филми има доста негативни човешки образци и доста позитивни на'ви. В " Аватар 3 " ще създадем противоположното. Ще изследваме нови светове, като в същото време ще продължим историята на основните герои. Мога да кажа, че последните елементи ще бъдат най-хубавите. Останалите бяха встъпление, метод да се подреди масата преди сервирането на храната. Но, явно, всичко ще зависи от това по какъв начин ще бъде признат " Аватар 2 ", дали ще откри своята аудитория ", споделя Камерън, представен от Screen Rant.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР