В Тръмп интернешънъл хотел във Вашингтон бе арестуван лекар от

...
В Тръмп интернешънъл хотел във Вашингтон бе арестуван лекар от
Коментари Харесай

Арестуваха лекар в "Тръмп хотел", заплашил, че ще посети президента с кола, пълна с оръжие

В Тръмп интернешънъл хотел във Вашингтон бе задържан доктор от Пенсилвания, който изпратил известие, че ще посети президента с кола, натоварена с оръжия, оповестява още АП. Полицаите са разкрили в автомобила на Браян Моулс пушка, револвер и боеприпаси.

От полицията във Вашингтон оповестиха на конференция, че са работили по сигнал на сътрудниците си от Пенсилвания.

Властите не оповестяват какво може да е стимулирало мъжа. Сикрет сървис счита, че той не съставлява опасност. Лекарят е упрекнат въпреки всичко в незаконно владеене на револвер и нерегистрирани боеприпаси. Полицията е работила по сигнал на съгражданин на арестувания.

Страницата на Браян Моулс във Facebook е цялостна с мнения и фотоси, показващи поддръжка за Доналд Тръмп. Днес задържаният доктор ще се яви на авансово чуване в съда.

Същевременно незнайно лице опита да се трансферира през оградата на Белия дом, само че бе арестувано от органите на реда. Сикрет сървис, която отговоря за защитата на президента на Съединени американски щати, заяви, че е арестуван мъж, който опитал да прескочи стойката за колела, която се употребява като преграда до северната ограда на Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.

Мъжът е отведен в полицията във Вашингтон и ще му бъдат повдигнати обвинявания.

Инцидентът докара до малко разединение на региона към Белия дом, само че след това достъпът до зоната бе възобновен

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР