В традиционната си годишна статистика, сайтът със съдържание за възрастни

...
В традиционната си годишна статистика, сайтът със съдържание за възрастни
Коментари Харесай

Гледането на порно вече не е мъжко занимание

В обичайна си годишна статистика, уеб сайтът със наличие за възрастни Pornhub оповести трендовете за предходната година. Порно постоянно се е гледало и ще се гледа. Но по какъв начин се трансформират желанията ни?

Най-отличителната наклонност за миналите месеци, която сигурно ще продължи да се постанова, е обвързвана с дамите и порното. Те към този момент не са най-вече дейни участници във филмите за възрастни, само че и дейни фенове.

В крайник с тази смяна в аудиторията, порно уеб страниците дават отговор със секции особено за дами. Именно този вид видеа е преди всичко измежду търсенията, с които може да се дефинира 2017 година Според сексолози това се дължи на необятната публичност на акции против полово принуждение и други сходни начинания.

Те са съумели да стимулират дамите в международен проект гласно да показват своите стремежи и да не се тормозят от предубеждения. Процентното съответствие жени-мъже, които посещават порно уеб страниците, непрекъснато се усилва в интерес на нежния пол.

Дамите търсят най-много еротични и по-хард видеа с присъединяване единствено на дами. Този вид се оказват желани и като цяло от потребителите, без значение от техния пол.

Друга любопитна наклонност демонстрира, че търсенето на порно от вида ASMR (Autonomous sensory meridian response). В него се разиграват по-скоро еротични подиуми с нежни докосвания и прошепвания. Те са искрено възбуждащи и целят " мозъчен оргазъм " у феновете.

След лесбийското порно, на второ място се подрежда хентай, следвано от MILF. Доста харесвани се оказват и видеата със сюжети, включващи доведена майка или сестра.

81 милиона гости на ден. 25 милиарда търсения за годината. Над 4 милиона качени видеа. Обща дълготрайност на клипчетата е към 68 години. Средно едно посещаване трае 10 минути, разкриват още от Pornhub. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР