В този видеоклип ще споделя с вас най-странните записи от

...
В този видеоклип ще споделя с вас най-странните записи от
Коментари Харесай

Камери за видеонаблюдение в училище заснеха силует нощем, а шкафчетата започнаха да се блъскат



В този видеоклип ще споделя с вас най-странните записи от камери за видеонаблюдение, които са съумели да снимат доста странни и страшни моменти.

1. Признайте си, най-малко един път през главата ви е минавало мисъл да прекарате нощта заключени във вашето учебно заведение,подобна самодейност ми се коства доста примамлива. Представете си, какъв брой готино би било да се разхождате из тъмните коридори в празното учебно заведение с приятелите си и в идващото видео ще ви покажа че през нощта може да бъде даже по-лошо и по-страшно в учебно заведение, в сравнение с в гробище. Това са фрагменти, снимани от камери за видеонаблюдение в едно учебно заведение, ракурса е добър и всичко се вижда и можем деликатно да разгледаме фрагмента, обърнете внимание на коридора, видяхте ли едвам незабележимият контур? Можете да кажете, че просто качеството на видеозаписа е ниско и аз бих се съгласил с вас, в случай че не бяха идващите фрагменти.
След известно време стартират да се отварят и затварят вратите на шкафчетата, по-късно вратата на друго шкафче внезапно се отваря и от него хвърчат хартии и учебници, по-късно табелката с предизвестие за,,Мокър под " отлетява, наподобява като че ли някой незабележим човек я рита. Не ви ли е малко необичайно, толкоз доста случайности на едно място ме тормозят, само че едно е несъмнено, случилата се сцена в това учебно заведение до ден сегашен не може да се изясни.

2. А за хората които не са мислили да пренощуват в учебно заведение, ще ви издам една загадка, в лечебните заведения също се случват сходни подиуми, а дори още по-страшни.

Много неуместни фрагменти от които все един човек би наежен, само че ужасът е истина, в действителни лечебни заведения и в действителния свят.

Камерата за видеонаблюдение снима кулоар в който има легло на което спи жена, необичайно е за какво тя лежи в коридора, а не в стая? Много ужасно какво се случва в избран миг, внезапно нереален контур се появява от тялото на дамата и се задържа известно време на леглото и по-късно отлита, какво би могло да бъде? Може ли камерата за видеонаблюдение да снима отделянето на душата от тялото на човек или в това необичайно видео което виждаме, камерите снимат различен фантом, който към този момент живее дълги години в болничното заведение.

3. Собственика на антикварен магазин, който е ситуиран в британския град Барнсли, Данил Паркър е намерил на пода клатещ се кон от шейсетте години, откакто е ревизирал записите от камерите за видеонаблюдение е видял нещо доста необичайно, на видеозаписите се вижда по какъв начин през нощта конят стартира да се люлее самичък и скоро пада на пода, Паркър споделя, че би било невероятно някой да си е играел със специфични въжета,и че записът на 100% не е подправен. Той добави, че в неговия магазин постоянно се случват паранормални феномени, да вземем за пример, на тези фрагменти виждаме по какъв начин една картина пада от стената, да се обяснят тези фрагменти би било доста комплицирано, а вие по какъв начин мислите, другари? Долу в мненията споделете вашето мнение.

4. Нека в този момент се преместим от антикварният магазин в магазина за хранителни артикули. В един от тези магазини преди 10 години е била снимана доста необикновена обстановка, човек се доближава до хладилника и взема бутилка и внезапно като че ли някакъв дявол го превзема, той стартира да трепери и да съска, като цяло се държи извънредно необичайно и злокобно, дори дамата която е стояла до него избяга, по-късно индивидът пада на колене, дамата взема решение да му помогне и се връща да го ревизира, само че за жалост още веднъж се отдалечава от него, след няколко секунди той пада в безсъзнание, след което падат няколко артикули към него, някой хора предположила, че индивидът просто е примрял, само че по-голям % от потребителите към момента настояват и са на мнение, че в него се е вселил някакъв демон, другояче по какъв начин могат да се обяснят падащите артикули към него? както и отражението  което се появява на стъклото на хладилника единствено няколко секунди откакто индивидът падна? Това е отблъскващ кадър, а вие по какъв начин мислите, другари? Долу в мненията споделете вашето мнение.

Продължете да гледате видеоклипа по-нататък, тъй като има доста други забавни мистични записи от камери за видеонаблюдение - едно от най-мистериозните изгубвания през последните години, хибрид на мъж, който тича към къщата и злокобен нощен клиент, всичко това е напред в моята ранглиста.

5. Това е била елементарна вечер за смейство Хернандес, членовете на фамилията са седели у дома и са си общували и внезапно главата на фамилията, господин Хернандес вижда нещо необичайно на прозореца, нещо е влезнало на паркинга покрай къщата, било е неясно размазана фигура, която е бягала около колите, Хернандес незабавно ревизира видеозаписите от камерите за видеонаблюдение, в този миг брачната половинка му не е разбирала неговото терзание и защо става въпрос, самата тя не е видяла никаква фигура, когато отварят видеозаписите те виждат някаква бяла фигура която се движи с висока скорост тъкмо пред техният прозорец. И до ден сегашен не се знае, дали това е било фантом или камерата е снимана просто елементарен човек на който светлината е паднала неправилно, само че при всички случаи фрагментите и записът остава доста чудноват и злокобен.

6. В наши дни са конфигурирани охранителни камери за видеонаблюдение на всички места, които могат да се видят освен в жилищните постройка, магазини, търговски центрове, само че и конфигурирани тъкмо до звънеца на къщите, присъщото за тези камери е че, незабавно вършат фотография на обекта, който спри пред камерата, и от време на време това може да бъде злокобно. Преди няколко години един консуматор в Reddit е написал в форума на Reddit, че измежду нощ е получил уведомление от приложението за интелигентен дом, в което се е казвало, че камерата е уловила обект, пред неговият звънец. потребителят прекача фотография на сниманият човек,  това е необичайно да се дефинира какво е, множеството от вас, ще си кажат, че е човек, само че има огромна маса от хора които настояват, че това е човек с маска, или просто има извънредно лице, само че във всеки случай, това наподобява страховито.

7. Възможно, обстановката със звънеца на вратата да е страховита сцена, само че повярвайте ми, не е по страховита от идващото видео, което е снимано от няколко камери за видеонаблюдение едновременно и смее да се назова загадъчно или по-скоро едно от най-загадъчните изгубвания през последните няколко години. През 2014 година немеца Ларс Митинг е почивал в България с приятелите си, на 8 Юли е било време да се връщат назад към Германия, само че Ларс по този начин и не се е прибрал, камера за видеонаблюдение записва по какъв начин той хвърля своят куфар и стартира да бяга бързо и напусна постройката на летището, прескача оградата и се скрива в гората, от този момент индивидът е липсващ безследно, никой до ден сегашен не получавал вести от неговото изгубване, както виждате гората е гъста и огромна, съвсем е невероятно да се откри липсващ човек там,7 години го търсят и до ден сегашен към момента няма никаква вест от случая, може би вие имате пояснение за едно от най-странните изгубвания през последните години, каква би била повода съгласно вас? Къде мислите че е той в този момент и къде живее? Може би България му е харесала доста повече от Германия и за това не е желал да се прибере в своята страна/  Долу в мненията напишете вашето мнение.

8. Това видео беше споделено от един от потребителите на Twitter, индивидът се е събудил заран и изгледал видеозаписите от камерите за видеонаблюдение, конфигурирани към къщата му, и той е разкрил нещо необичайно, някой е тичал злокобно през нощта към къщата му на крайници и ръце, той е правил кръгове към къщата бягайки, потребителят е споделил, че няма визия какво е това или какво е това създание, на пръв взор наподобява на човек, само че в случай че се вгледате деликатно, можете да видите нещо сходно на хибрид сред човек и куче, доста консуматори допускат, че най-вероятно това въпреки всичко е човек който тича без облекла, добре, да кажем, че това е по този начин само че въпреки всичко това не прави това видео по-малко ужасно и злокобно, просто си представете, че ставате през нощта да пиете вода и виждате такава сцена, който и да е този човек или създание, най-важното е, че е било отвън къщата и не е навредил нито на къщата или на живущите.

9. Но, от време на време камерата за видеонаблюдение снима моменти на паранормално събитие или по-точно на духове, които проникват в къщите. На тези фрагменти виждаме, по какъв начин камерата снима задният двор на къща, и в някакъв миг на верандата се появява странна полупрозрачна фигура, която по-късно влиза в къщата, тя безусловно се вмъква и влиза в къщата. Собствениците на къщата настояват, че това не е член от фамилията и че никой не е влезнал в къщата им през нощта, а в това време са уверени в това, че камерата е снимала някакво необичайно събитие или по-точно фантом или друго по-странно и ужасно създание, което няма нищо срещу да посети дома им. Този кадър също до днешни дни не може да се изясни. Странно е по какъв начин спят сега.

10. Благодарение на камерите за видеонаблюдение можем да забележим освен странни феномени, само че и нелепостите на някой хора които те правят, тази камера снима мъж, което е желал да влезе късно през нощта в магазина, по някаква причина той е решил да работи нападателно и е почнал да разрушава стъклената входна врата с някакъв бидон, след което индивидът съумява да се проникне в магазина, а в случай че се беше успокоил и не беше работил толкоз нападателно, можеше просто да дръпне дръжката в разнообразни направления и да забележи, че вратата е била отворена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР