В този вид не бих подкрепил Концепцията на Красимир Каракачанов

...
В този вид не бих подкрепил Концепцията на Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма да подкрепим концепцията за Каракачанов за ромите в този вид

В този тип не бих подкрепил Концепцията на Красимир Каракачанов за ромите, тя би трябвало да бъде доизкусурена, съобщи водачът на НФСБ и народен представител от ПГ на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов.
 Каракачанов заплаши да напусне държавното управление, в случай че ГЕРБ поддържа Движение за права и свободи по ромския въпрос  Каракачанов предлага трудова тегоба и безвъзмездни аборти за ромите
Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов (ВМРО) сложи ултиматум на ръководещите, че в случай че не бъде подкрепена Концепцията за ромите, ще подаде оставка, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Нашата коалиция е построена на върховен принцип. Всяка партия има право на мнение, има си лична стратегия, тъй че по този въпрос ще се обърнете от някой от Вътрешна македонска революционна организация “, сподели Симеонов. 

„ По принцип главните оферти съответстват напълно с предложенията на нашата стратегия, тъй че ще подкрепим една такава тактика. Сериозно усъвършенствана и поправена “, допълни той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР