В този вид БСП не може да подкрепи актуализация на

...
В този вид БСП не може да подкрепи актуализация на
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП няма как да подкрепи актуализация без разчет

В този тип Българска социалистическа партия не може да поддържа актуализация на бюджета . Това изрично мнение изрече депутатът Румен Гечев преди незабавното съвещание на Изпълнително бюро, свикано на " Позитано " 20 за разработване на позиция по настояването на Министерски съвет.

Тези хора теглиха 16 милиарда, напомни Гечев и попита защо са им в този момент 10 милиарда . Левицата желае да види ясни планове , тъй като ръководещите непрестанно си менят мнението. Само преди седмица са твърдели че никаква актуализация на бюджета няма да се постанова, уточни Румен Гечев.

" Те или плануват по-лош сюжет или считат на крадат. Питайте ги ", прикани депутатът. Според него в предлаганото от държавното управление няма нито едно пресмятане като деца от стопански колеж. " Те просто желаят едни 10 милиарда . Тези хора са наглеци, теглят милиардни заеми, плуват във фискален лукс и не вършат никакви промени ", отсече Гечев, който разкритикува ръководещите и че за 10 години не са създали нито една сериозна промяна и не са реформирали нито един бранш.

Депутатът предизвести и че през 21 - 22 година стартират тежки заплащания по другия дълг и всичко това ще се заплаща от нас и нашите деца. " Ние би трябвало да им плащаме заемите. Те просто не знаят къде се намират. "

Румен Гечев обаче е черноглед, че в пленарна зала ще може да бъде понижен размерът на дълга, защото ГЕРБ са се договорили с Движение за права и свободи, а патриотите " няма къде да вървят, защото не желаят нови избори ".

" Гласове имат, само че ние няма по какъв начин да подкрепим такава голяма сума без планове ", отсече Румен Гечев. " Няма да бъдат понижени парите за дълг в пленарна зала, тъй като те си разпределят парите в края на годината на близки, родственици и другари, чакат олигарсите на завоя, отворили са големите си крокодилски уста и чакат парите ", разяснява още левият народен представител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР