В този труден час за нас българите, е важно да

...
В този труден час за нас българите, е важно да
Коментари Харесай

Движение „Народна сила“ с призив: Нека в тези дни купуваме повече български продукти

В този сложен час за нас българите, е значимо да останем сплотени и единни, като съблюдаваме публичния ред!
Да почитаме труда на медиците и органите на реда , които рискуват своето здраве за нас!
Ограничаването на обществените контакти ще избави човешки живот на наш непосредствен, родственик, родител или другар!
Защото обичта към родината и патриотизмът на първо място са демонстрация на угриженост към българите и бъдещето на България!
Единственото, с което може да допринесем за българското сега, е подпомагането на кварталната търговия, дребните магазини и родни производители!
Сега е моментът, в който да покажем, че сме загрижени за това българската стопанска система да оцелее на картата на световния свят.
Най-хубавият жест на родолюбие e апелът да купуваме български артикули и да пазарим от български дистрибутори и търговци!
Българите към този момент сме претърпели сходни исторически събития: известни са законите за насърчаване на локалната индустрия и търговия (1895/1905 г.) и ограниченията за защита на българското произвеждане. Те обезпечили освен многочислени " облаги " за българките производителите от всички сфери, само че и редица тласъци за родната стопанска система! Така да вземем за пример, когато през есента на 1929 година стопанската система на България била обхваната от най-тежката и продължителна стопанска рецесия в нейната история, страната положила серия от позитивни ограничения, с цел да подкрепи родното произвеждане и дребните стопанства ...
Днес живеем в свят-икономика, в който България от производител се трансформира в консуматор на непознати артикули и артикули. Затова в изискванията на епидемиологичната рецесия на COVID-19, българският бизнес би трябвало да бъде подсилен както от страната, по този начин и от персоналния образец на българина!
Накрая ще призовем: не, на суматохата и страха... да, на персоналната и обществената отговорност към обществото и страната, в която живеем!
Автор:   д-р Георги Димов , ръководител на патриотично придвижване „ Народна мощ “
*Във връзка с изключителното състояние в Република България и епидемиологичната конюнктура в страната, патриотично придвижване " Народна мощ " анулира събитията за м. март 2020 година
Подпомагането с храни на хора в потребност (обявено за 18 март в офиса на Движението) и честването на исторически събития се отсрочват до нормализиране ситуацията в страната и анулация на карантината!
Последна информация и всичко за ковид, 16 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР