"В този ресор има повече скандали, които през годините са

...
"В този ресор има повече скандали, които през годините са
Коментари Харесай

"Тренд": Добре, че се стигна до оставката на Порожанов

"В този сектор има повече кавги, които през годините са осъществили своите наслагвания. Това е мегаведомство, което ръководи една от най-добре подплатените финансово стратегии – за развиване на селските региони ".

Според Анастас Стефанов от проучвателен център "Тренд " оставката на министър Румен Порожанов е решение на проблем. В предаването "Нещо повече " той прикани да се огледа по-широкообхватно на процесите - отвън подтекста на апартаментгейт и къщите за посетители.

Стефанов напомни абсурдът с чумата от предходната година, когато Българската организация по сигурност на храните е реагирала информационно несъответстващо, което е довело до кадрови промени – уволнението на зам.-министър Цветан Димитров, на двама шефове на дирекции във ведомството и на съветника Бойко Синапов.

По думите на Анастас Стефанов за властта е добре, че се стигна до оставката на министър Порожанов, тъй като в противоположен случай в публичното мнение щеше да се ускорява позицията – "Защо не се подхващат дейности? ".

"След кадровите рокади ГЕРБ дава тип, че не излиза разтърсена, а мобилизирана. Не записваме такива процеси, което не значи, че са невъзможни. Ако се стигне до позитивен процес на евроизборите, ситуацията в партията ще се успокои.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР