В този момент те имат предимство, но това е добра

...
В този момент те имат предимство, но това е добра
Коментари Харесай

Хебър се пресяга към трона на Нефтохимик

В този миг те имат преимущество, само че това е добра насочна точка за старта на сезона, съобщи Николай Желязков

Нефтохимик ще се изправи против Хебър през днешния ден от 18:30 часа в зала „ Христо Ботев” в София в конфликт за Суперкупата на България. Бургазлии са безапелационни в изданието на тези финали, поради че завоюваха предходните три такива дуела – на два пъти против Добруджа (3:2 през 2016 и 3:1 през 2017), както и през предходната година над Монтана с 3:0. Сега обаче против себе си първенците ще имат най-голямото предизвикателство, против което могат да се изправят. Носителите на Купата на България ще се опитат да станат първият отбор, който стопира серията на Нафтата и на собствен ред ликува с трофея.
С този мач на процедура ще бъде даден и стартът на новия сезон в Суперлигата. А един против различен ще застанат двата тима, които авансово може да се каже, ще бъдат съществени кандидати за всеки трофей в родното състезание. Селекциите на Николай Желязков и Атанас Петров наподобяват стряскащо на фона на останалите клубове и ще бъде сензация, в случай че това не са финалистите както за купата на страната, по този начин и за купата напролет.

„ В този миг от сезона Хебър има преимущество. Ние се събрахме от към две седмици в цялостен състав, до момента в който там са дружно към този момент близо месец и половина. Освен това не считам, че бе феърплей Хебър да играе контроли в „ Христо Ботев”, тъй като по този начин на процедура те получават домакинско преимущество. От федерацията можеха да им откажат, само че към този момент е завършена тематика. Очаквам и на трибуните да имат повече последователи от нас, само че ще се опитаме да дадем всичко от себе си, с цел да защитим позицията си. Хвърляме се за победа, въпреки действително този трофей да не носи нищо с изключение на авторитет и малко по-голямо самочувствие след спечелването му. Смятам, че този мач е добра насочна точка за старта на сезона. Както за нас, по този начин и за тях. Убеден съм, че ще има шоу на полето и двата тима имат какво да дават като качество на играта. Е, несъмнено ще има и напрежение, само че значимото е най-после волейболът да спечели”, сподели преди дуела Николай Желязков. Хари ЛАТИФЯН, " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР