В този момент се случило нещо удивително и не много

...
В този момент се случило нещо удивително и не много
Коментари Харесай

Зловеща Сила Облада Старата Квартална Кръчма! Случва Се Необяснимото, Ето Видео!

В този миг се случило нещо изумително и не доста безвредно: от горните полици внезапно почнали да падат разнообразни предмети: кутийки, високоговорител и така нататък

„ Тъкмо приключвах с почистването и в този миг от горните лавици започнаха да падат движимости, все едно някой ги хвърля от там. Някаква незнайна мощ го правеше бързо и много предизвикателно. И в случай че не бяха камерите за наблюдаване, надали някой би ми повярвал ”, споделя барманът.

В заведението не за първи път се случват сходни странни неща. Персоналът споделя, че постоянно чува тайнствени стъпки и звуци, идващи от неизползвани и заключени стаи, а с периферното си зрение от време на време виждат безплътни сенки, написа Блиц. Това обаче не тормози нито работещите, нито посетителите, а по-скоро противоположното: сходна тайнственост, която по принцип е изцяло безвредна, работи като магнит за посетителите, които търсят мощни страсти.

А случаят от 1 юли е единствено в допълнение удостоверение, че в остарелия пъб живеят неспокойни души. Както и че измежду тях има и един същински „ гамен ”, който несъмнено наподобява на полтъргайст.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР