В този момент най-лесно е да се нападат футболистите на

...
В този момент най-лесно е да се нападат футболистите на
Коментари Харесай

Кой допусна това да се случи и ще се обявят ли истинските виновници?

В този миг най-лесно е да се атакуват футболистите на ЦСКА. Всички са запретнали ръкави и бързат да изясняват, че не стават. Не, че играчите не заслужават рецензии. Истината е, че се влачат по терена, само че въпросът е дали те са най-голямата неволя на "червените ". Представянето на тима е вследствие от селекционната политика на един клуб. Щом тези състезатели не стават, за какво са доведени в ЦСКА. Някой гледал ли ги е изобщо? И нали единствено допреди няколко дни спортното управление обясняваше, че през тази година равнището на отбора ще е по-високо, защото са дебаркирали класни попълнения. Лоша преценка, господа!

Проблемите на ЦСКА са по-задълбочени и може би е време да ги потърсим в управителните фактори в клуба. Вижте каква каша са забъркали на "Армията ". Стигна се до такава степен, че ЦСКА има трима треньори, а видите ли анализаторът Милош Крушчич бил отговорен, защото към този момент четири мача давал директиви от треньорската пейка. Има два разновидността. Първият - всички се оправдават за несъстоятелната игра и до неотдавна незнайният Крушчич се трансформира в бушон, който ще изгори. Другият - въпросният анализатор чудно по каква причина е мощният човек в спортно-технически проект.

И двата са меко казано странни. ЦСКА разполага с Люпко Петрович и Добри Митов, а някакъв анализатор дава упътвания. Въпросът е кой позволява това да се случи? И по какъв начин е допустимо тимът да има трима треньори, тъй като сигурно и Димитър Пенев дава ум. Колективна безнаказаност! Сега кой ще понесе следствията за слабата и бездушна игра от началото на сезона? Нормално е всеки да се оправдава с останалите. Ще изгори ли някой бушон, или ЦСКА ще вземе същински ограничения.

Това може да се случи единствено в случай че притежателите имат воля и бръкнат дълбоко в раната, с цел да я прочистят. Нека се замислим какъв брой шефове има на "Армията ". Раздути щатове до пристъп. Няма да ги изброяваме, защото са доста. И там е същото като при треньорите. Не се знае кой какво прави и кой ще понесе отговорност при възможен крах. Директорите обаче не се пипат. Виновниците са едни и същи. Обикновено те се търсят отвън клуба. В по-редките случай треньорите се оглеждат в треньорите и футболистите. Това, когато се стигне до огромен неуспех.

Колкото и да се неприятни снощните подиуми, би трябвало да признаем, че почитателите са прави да недоволстват и да изявяват искания. Не става дума да редят състава, както Стойчо Стоилов призна. Това не е редно. Но нищо не може да ги спре да имат по-високи условия към тима. Привържениците не един и два пъти са показали привързаността си към "червените ". Затова почитателите на ЦСКА безспорно заслужават повече...

На нас не ни остава нищо друго с изключение на да чакаме да забележим дали ЦСКА ще вземе съответни ограничения, с цел да излезе от неприятното положение, в което се намира.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР