В този момент, нашата най-важна задача е да покажем солидарност

...
В този момент, нашата най-важна задача е да покажем солидарност
Коментари Харесай

Фандъкова: Да покажем солидарност и отговорност, за да се възстанови бързо София

„ В този миг, нашата най-важна задача е да покажем взаимност и отговорност, тъй че градът ни да се възвърне допустимо най-бързо. За това е нужно да покажем и обединени старания и воля, тъй като това време не е време за разделяне на партии, не е време за политически пиар и не е време за празни обещания. Това чакат нашите съграждани от нас “. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред столичните общинари.

„ Изправихме се против незабележим зложелател, който промени основите на живота ни, раздели деца от родители, накара ни да страним от приятелите си, промени методът, по който се движим и по който гледаме на света към нас. Опразни заведенията за хранене, улиците и парковете на града ни. Много хора изгубиха работа и приходи, а в рецесията, в която се намираме, всеки губи и ще загуби “, съобщи още кметът на София.

В СОС се разискват ограниченията за поддръжка на бизнеса.

„ Във връзка с понижените доходи на Столична община приготвяме актуализация на бюджета на общината, която ще ви показва незабавно след Великденските празници “, уточни Фандъкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР