В този материал ще ви разкажем за Вим Хоф -

...
В този материал ще ви разкажем за Вим Хоф -
Коментари Харесай

За Ледения човек Вим Хоф

В този материал ще ви разкажем за Вим Хоф - Леден човек. Вим Хоф е холандец прочут с това, че е изкачил Еверест единствено по къси панталонки и обувки.

Пробягал е маратона в пустинята Намиб без да пие капка вода. Изкачил е връх Килиманджаро единствено за 48 часа с още 20-тина негови почитатели.

В групата е имало мъж на 70 годишна възраст, имало е хора страдащи от множествена склероза, рак и други болести. Вим и негови почитатели биват инжектирани с E.coli бактерия, която провокира тресчица, висока температура, гадене и повръщане в границите на 4-5 часа след инжектирането, само че нито един от тях не се разболява и демонстрира тези признаци с помощта на метода, който Вим Хоф ползва. Известен със своите 26 международни върха и също по този начин прочут като свръхчовек. Вим обаче твърди, че всеки един човек може да се научи да прави това, което той самият е кадърен да прави, с малко воля и тренировки.

Може би към този момент се питате по какъв начин един елементарен човек може да реализира всичко това?

Зад всичко това стои методът на Вим Хоф, който се състои от три стълба. Първият дирек е техника на дишане, вторият е излагане на мраз и третият дирек, който е от извънредно значение, е отдаденост за упражняване и умствената конфигурация.

Освен впечатляващите достижения зад метода стои нещо доста по-важно, а това са редицата изгоди за здравете на индивида, когато го практикува. Редица медицински проучвания към този момент потвърждават неговата успеваемост и изгодите.

Дихателните извършения оказват помощ за намаляват равнището на напрежението, ускоряват имунната система, бързо възобновяване при физическо натоварване, алкализира средата на организма, увеличение равнищата на хемоглобина в кръвта и белите кръвни телца.

Излагането на мраз пък усилва натрупването на кафява мастна тъкан, понижава възпалителните процеси в тялото, балансира хормоните, усъвършенства съня, покачва производството на ендорфини и допамин (хормоните на щастието), ускорява метаболизма. И не на последно място идва ангажираността и умствената настройка, които оказват помощ за насърчаване на фокус и централизация, развива и дарба да управляваме разум и тяло си.

Ползите са доста и една толкоз лесна за асимилиране техника може да усъвършенства доста методът, по който се усещаме в всекидневието. Да ни помогне да повишим силата си, да подобрим настроението си да бъдем здрави, мощни и щастливи.

Методът на Вим Хоф облекчава признаците на болести, като множествена склероза, артрит, диабет, клинична меланхолия, тревога, биполярно разстройство и рак.

 &t=6s
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР