В този град е живеел обвиненият за убийствата в две

...
В този град е живеел обвиненият за убийствата в две
Коментари Харесай

Разследват инсценираната заплаха за бомба, затворила летището в Дънидин

В този град е живеел упрекнатият за убийствата в две джамии в Крайстчърч
Полицията в Нова Зеландия стартира следствие, обвързвано с машинация за бомба, която принуди дълготрайно затваряне на летището в Дънидин – градът, в който е живеел упрекнатият за убийствата в две джамии в Крайстчърч, оповестява БГНЕС.

``
реклама

Полицията заяви, че човек се е изкачил през оградата на летището в неделя следобяд и е оставил черна чанта за преносим компютър и записка в региона, употребен от посетителите на летището за наблюдаване на самолети, които изхвърчат и кацат. След като полицията откри пакета и бележката, пътищата до летището бяха затворени и полет от Нова Зеландия от Уелингтън беше заставен да обикаля града съвсем час, преди да се върне към своята първична точка.

Отбранителните сили на Нова Зеландия бяха ситуирани, с цел да обезвреждат обекта, само че летището не се отвори още веднъж до понеделник сутринта.

Инцидентът се случи единствено 48 часа, откакто жителят на Дънидин Брентън Тарант, приет за последовател на расистката доктрина за превъзходството на бялата раса, умъртви 50 души по време на пукотевица в две джамии в Крайстчърч, северно от Дънидин. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР