В този ден, в който премиерът каза 40 дни отсрочка

...
В този ден, в който премиерът каза 40 дни отсрочка
Коментари Харесай

Алибегов: Браншът не спазва мерките заради отсрочката за администрацията

В този ден, в който министър председателят сподели 40 дни пролонгация за администрацията, ние спряхме да ревизираме за зелени документи и не се усещаме отговорни. Това показа ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в изявление за " Фокус ".

По думите му не са срещнали безусловно никаква поддръжка от служебния кабинет. Излъгани са и тотално в метода на въвеждането на документа.

" Всички туристически асоциации бяхме на среща при министър Кацаров, преди да се вкара този документ, където беше уговорено по какъв начин ще влезе той в деяние. Нищо от това не се случи. И най-после слушаме по какъв начин в Народното събрание, в Народното събрание, в държавната администрация не било толкоз незабавно, по-натам можело. По какво се разграничават едните български жители от другите? Вирусът върви изборно ли? Защо нашите клиенти и работещите в заведенията би трябвало да съблюдават закона, а тези, които в действителност би трябвало да са образец за съблюдаване на закона, да не го съблюдават? ", изрази възмущението Алибегов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР