В този час премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

...
В този час премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Ръководството на ГЕРБ анализира резултатите от местния вот

В този час министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов събира партийното управление в София, с цел да проучват резултатите от изборите.

Какви са упованията от срещата - вижте повече от репортера ни Надежда Василева.

В кино " Люмиер " стартира срещата на управлението на ГЕРБ. В нея вземат участие и определените нови кметове на партията. Беше регистрирано, че ГЕРБ е първа политическа мощ на тези избори, че кметовете, определени на този избор са с 10 повече, в сравнение с предходните избори през 2015 година.

Очаква се на срещата да стане ясно ще има ли още промени в партията, за които заприказва министър председателят Борисов в изборната нощ. Тогава той уточни, че може би ще се вземе решение претендент за кмет да няма право да се кандидатира на изборите повече от три пъти.

Според премиера и съгласно управлението на ГЕРБ не може да се приказва за оттегляне на партията макар загубите на някои места. В същото време обаче би трябвало да се потърси отговорност за загубите - това сподели преди дни вицепремиерът Томислав Дончев.

Премиерът Бойко Борисов също по този начин уточни, че хора вътре в ГЕРБ са работили против своите и че структури в страната са се показали като дерибеи и точно на тези места ГЕРБ е изгубила изборите.

Очакваме какъв доклад ще бъде изработен и дали в действителност ще бъдат оповестени нови промени в ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР