В този час Окръжният съд в Русе решава дали да

...
В този час Окръжният съд в Русе решава дали да
Коментари Харесай

Блъсналият с камион 5-годишно момиче в Русе: Бабата да е държала внучето си, където трябва

В този час Окръжният съд в Русе взема решение дали да остави за непрекъснато в ареста мъжа, който умъртви с камиона си 5-годишно дете. 76- годишният Петко Славов прегази дребната Марая на улица в квартал „ Долапите”.
След като камион умъртви дете в Русе: Жители желаят слагане на знаци на мястото на нещастието В региона има детска градина и учебно заведение
Окръжната прокуратура изиска непрекъснат арест за обвинения, който има две остарели присъди, още веднъж поради произшествия.

На 20 години Петко Славов е лежал година и половина в пандиза поради породена гибел на пътя. Във втория случай е блъснал дете, получило междинна телесна щета. Мъжът не се усеща отговорен и изиска да бъде освободен под домакински арест.
Шофьорът на камиона, умъртвил дете в Русе, има и други 7 нарушавания 65-годишният лидер първо избягал от мястото на престъплението, след което е арестуван Снимка: btvnovinite.bg

„ Първо бабата да е държала внучето, където би трябвало, а не да го остави на независимост и внучето да тръгне след кучето. Аз върша завой десен. Отзад аз нямам очи. Продължих, тъй като нищо не съм почувствал. Нищо не съм почувствал. С мудна скорост ще минеш и ще заминеш, както дет се споделя, нито е тръснал камиона, нито се е чуло 'лопане. Е това е. Това е истината”, съобщи Петко Славов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР