В това облекло всяка жена изглежда страхотно. Без значение на

...
В това облекло всяка жена изглежда страхотно. Без значение на
Коментари Харесай

5 неща, с които ще изглеждате страхотно, независимо от възрастта и стила

В това облекло всяка жена наподобява ужасно. Без значение на какъв брой години е или какъв жанр избира. Майка, щерка и даже баба могат да носят тези неща! И всеки от тях ще наподобява съвременен и съгласно възрастта си.

Уникалността на тези неща се крие в тяхната повсеместност. От тях можете да създадете юношески жанр с кецове и тениска. Всичко зависи от вас и вашето въображение.

1. Палто

Едно от най-универсалните и безсмъртни неща на всички времена! Това палто съвършено акцентира фигурата и наподобява също толкоз добре с дънки и дребна черна рокля. Можете умерено да носите през есенно-зимния сезон.

2. Раирана риза

Доста неосезаем детайл от облеклото с голяма мощ! Изглежда ужасно с тренчкот, дънки и пола и високи токчета. Раирана риза може да се носи по доста способи без доста компликации. И без значение на какъв брой години сте, постоянно ще изглеждате млади.

3. Рокля от туид

Туид е изцяло неправилно обвързвана с стара елегантна дама. Полетата от туид, жилетки и рокли, толкоз обичани на Коко Шанел, съгласно някои дами, могат да се носят в зрелост. Междувременно туидът е материал, подобаващ за всяка жена, която обича да се разграничава от тълпата. Характерното й тъкане няма да остане неусетно от никого и наподобява ужасно.

4. Бяла блуза

Носехме го от учебно заведение и в никакъв случай няма да спрем да го носим! Бялата блуза наподобява добре, както на 7, по този начин и на 77, наподобява добре с всичко! Абсолютно с всички неща! Дънки, високи токчета, маратонки, поли, черни панталони, якета … За ризата изберете долната част, според от това какъв резултат желаете да получите.

Ако желаете да намалите себе си за няколко години, изберете дънки. Ако желаете да добавите суровост, изберете черни панталони и обувки.

5. Балетни обувки

Някога те бяха считани за прекомерно мъжествени, през днешния ден те заменят балетните жилища в конкуренцията за водеща позиция измежду стилните обувки за есента и пролетта. Лично аз ги обичам поради техния жанр и улеснение. Те могат да се носят (например с дънки), майка (например с панталони) и баба (например с пола мини ). Всяка жена ще оцени функционалността им.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР