В това Народно събрание трудно може да се намери диалог,

...
В това Народно събрание трудно може да се намери диалог,
Коментари Харесай

ДПС при Радев: В това НС трудно може да се намери диалог за ценностно, хомогенно евроатлантическо управление

В това Народно заседание мъчно може да се откри разговор, който да създаде по този начин нужното на страната ценностно, хомогенно болшинство, с цел да има изрично евроатлантическо ръководство в България. 

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на консултациите на Движението при президента. Румен Радев стартира диалозите с парламентарно представители партиите за опцията да бъде формиран нов кабинет в границите на това 47-ото Народно събрание. В консултациите от страна на Движение за права и свободи участваха още зам.-председателите на партията Станислав Анастасов и Ахмед Ахмедов и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.
 Движение за права и свободи съвещания Румен Радев4
Затова ние би трябвало да се обърнем още веднъж към гласоподавателите. Те да натоварят с отговорност и тежест политическите партии и в идващия парламент да влезем не с ненавист и отричане, а с нашите полезности, цели и оферти за цели на страната, безапелационен бе Карадайъ.

Само по този метод можем да търсим в идващото Народно заседание ценностно, хомогенно, изрично евроатлантическо ръководство, акцентира водачът на Движение за права и свободи. И заяви, че предложенията на Движението за национални цели са енергийна и продоволствена сигурност и самостоятелност.
 Движение за права и свободи съвещания Румен Радев2
Наред с множеството рецесии в страната през днешния ден се намираме и в политическа рецесия, която е естественият завършек на политиката, учредена на лъжата и омразата, стартира разбора си на обстановката в страната Мустафа Карадайъ.

Коалицията, формирана от едната до другата прекаленост, не се основаваше на база полезности и политика, а на база отричане. Цялата й активност бе учредена на лъжата. Ние в Народно събрание се опитвахме да изобличаваме по разнообразни способи лъжите, които ни внушаваха от последното ръководство, сподели водачът на Движение за права и свободи. И съобщи, че изходът от политическата рецесия е причина за излизане и от другите рецесии.
 Движение за права и свободи съвещания Румен Радев1
Изходът от обстановката стартира с сполучливия избор на съмнение към проваленото държавно управление, което отхвърляше да има разговор сред ръководещи и съпротива в търсене на решения на рецесиите и проблемите на българските жители. Впоследствие се разбра, че има отвод от разговор и вътре в ръководещото до момента болшинство, сподели още Карадайъ.

Самонарекоха се смяна и се пробваха да внушат, че нарушаването на Конституцията и законите в страна е естествена процедура, в случай че се прави от верните хора. А тези, които се опитваха да пазят демокрацията и върховенството на правото в България, ги назоваха задкулисие, мафия, предатели, превратаджии. По този метод излаз от рецесиите мъчно можем да намерим, добави той.
 Движение за права и свободи съвещания Румен Радев3
За да има излаз от рецесиите, ние би трябвало посредством разговор би трябвало да възстановим нормалността в българския политически живот. Трябва да възстановим демокрацията и върховенството на закона. Трябва да възстановим и държавността, безапелационен бе Карадайъ. Той акцентира, че Движение за права и свободи постоянно се е борило с корупцията и задкулисието, постоянно е отстоявало върховенството на правото и е потвърдило това през годините.

Започваме съвещания за сформиране на държавно управление в провокационен за страна миг, стартира диалога с управлението на Движение за права и свободи Румен Радев, наблягайки, че към всички рецесии в страната към този момент е добавена и политическата.

Вие стоите покрай своите гласоподаватели, знаете техните проблеми от растящите цени и продължаващата война до цялата неопределеност, която носят рецесиите, съобщи президентът. И прикани: „Не бива да позволяваме България да остава в периферията на Европа, би трябвало да привличаме доста повече вложения, а това значи да имаме доста по-амбициозна, единна и поредна външна политика.“.

Политическият опит, който натрупа Движението за права и свободи през годините на прехода значи и доста висока отговорност към гласоподавателите. Отговорното отношение на вашето Движение по времето на прехода е реалност. Факт е, че в спешни моменти вие постоянно сте апелирали за разговор, сподели още Радев.

България чака поредни старания от всички политически партии в битката с корупцията и установяването на върховенството на закона, добави президентът. И попита управлението на Движение за права и свободи дали придвижването вижда задоволително капацитет в това Народно заседание за търсене на ново управническо болшинство, с какви механизми това може да се получи и има ли печеливша формула за излизане от политическата рецесия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР