В това кризисно време, на сър Антъни Хопкинс може да

...
В това кризисно време, на сър Антъни Хопкинс може да
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс пуска своя марка парфюм

В това спешно време, на сър Антъни Хопкинс може да се разчита, да успокои безпокойството ви и да нахрани сетивата ви.

През последните години великият артист, прочут най-много с ролята си на Ханибал Лектър в „ Мълчанието на агнетата “, който му завоюва Оскар за най-хубав артист през 1992 година, се трансформира в нещо като величие в Instagram. Ввсеки ден двата милиона негови почитатели могат да се насладят на уменията му на художник, споделяйки ярките и цветни картини, които той рисува; както и на уменията му на композитор, изпълняващ истинска класическа музика на своето пиано; а и да го видят в светлината на занаятчия на словото, рецитиращ или изписващ приповдигнати и занимателни думи.

A post shared by (@anthonyhopkins) on Oct 11, 2020 at 10:17am PDT

Сега 82-годишният притежател на Оскар кани почитателите си да се причислят към него в света на ароматите, тръгвайки на странствуване с неговата нова лична марка парфюми

Световноизвестният английски артист решил да пусне своя марка парфюми, откакто открил, че уханията трансформират неговата психична настройка.

„ Ароматите са форма на медитация, те просто трансформират логиката на психиката ми. Те сигурно ми оказват помощ в живописта, музиката и актьорството. Това е неразделна част от личния ми вътрешен свят “, споделя Хопкинс пред Vogue.

Екранният любим сътвори сбирката " Anthony Hopkins AH Eau de Parfum " в съдействие с организация за битка с глада на децата в Съединени американски щати. Част от приходите от продажбите на уханията ще отидат в интерес на благотворителната фондация.

Неговият едноименен мирис, съхраняван в лъскава черна стъклена бутилка и опакован с истински творби на изкуството, е предопределен за консуматори и от двата пола. Той ухае на бергамот, на билкови есенции и на цвят от портокал, който му навявал мемоари от детството.

" Когато бях дребен, имахме портокалово дърво в градината на вуйна ми. Ароматът на неговите цветове още тогава мощно ме привличаше! ", доверява Хопкинс.

A post shared by (@anthonyhopkins) on Oct 18, 2020 at 11:19am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР