В Тотнъм се надяват да могат да разчитат на подкрепата

...
В Тотнъм се надяват да могат да разчитат на подкрепата
Коментари Харесай

Тотнъм планира да изиграе пред фенове първото си домакинство за сезона

В Тотнъм се надяват да могат да разчитат на поддръжката на 4000 свои почитатели на трибуните на стадиона си за семейството против Евертън на 13 септември, което е първото за “шпорите” през този сезон, написа “Телеграф”.

Клубът чака да разбере дали ще му бъде разрешено да допусне този брой почитатели на мача. Според президента Даниел Леви стадионът може да одобри 4000 почитатели, които да заемат някои от най-скъпите места, до момента в който съблюдават разпоредбите за обществена отдалеченост. Тотнъм разполага с към 9000 корпоративни членове и не е ясно по какъв начин клубът ще избере кой да изгледа мача онлайн, в случай че това е допустимо. Не се знае и дали някой определен ще може да получи отплата, в случай че не успее да участва на дуела.
Daniel Levy believes Spurs could accommodate 4,000 supporters for Everton match - in some of the club’s most expensive seats - while maintaining social distancing.

Exclusive report from
— Telegraph Football (@TeleFootball) Получат ли лондончани “зелена светлина”, този ход може да разгневи голям брой техни почитатели, в случай че местата не бъдат разпределени посредством чоп, в който да взе участие всеки последовател с абонаментна карта. Ако бъдат разпределени най-скъпите места, клубът ще получи 1,5 млн. паунда от билети за мача. Място в най-скъпите ложи коства 800 паунда на мач, а най-евтиното корпоративно място е към 250 паунда на мач без храна и питиета. Леви се надява също по този начин в някой от първите мачове на тима през сезона струващият над 1 милиарда паунда стадион да може да запълни половината от потенциала си - 31000 места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР