В топа сме по брой въведени в експлоатация луксозни апартаменти

...
В топа сме по брой въведени в експлоатация луксозни апартаменти
Коментари Харесай

В топа сме по луксозни жилища

В топа сме по брой въведени в употреба първокласни жилища с 6 и повече стаи. Според данните на националната статистика единствено за третото тримесечие на предходната година в Пловдивска област са вдигнати 18 големи жилища от общо 77 за цялата страна. По строителството на покои ни бие единствено София, където има 32 нови многостайни жилища. Според данните излиза, че Пловдивско напълно почтено се конкурира с Бургаския район /също 18 6-стайни жилища/ и с Варна - 16 броя. Там обаче такива имотни вложения се вършат основно от чужденци.

Апартаментите с огромна площ нормално се вършат на последните панорамни етажи на жилищните здания. Статистиката обаче регистрира броя им на база област. От систематизираните данни за 2017 година излиза наяве, че 6-стайните и нагоре жилища в Пловдивска област са 16 486, като в огромната си част са отвън огромните градове - 9674 са в селата.

Без изненада, в цялата страна строителните бизнесмени залагат основно на дву- и тристайни жилища. Те си остават най-оборотните за покупко-продажби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР