В топ форма се появи на последната си тв изява

...
В топ форма се появи на последната си тв изява
Коментари Харесай

Аня Пенчева в топ форма - slava.bg

В топ форма се появи на последната си тв изява секссимволът на родните спектакъл и кино Аня Пенчева.

Актрисата от трупата на Народния спектакъл извънредно рядко приема предложения за телевизионни участия, само че през седмицата склони да разпръска сексапил в студиото на Николаос Цитиридис.

Аня влезе с походката на газела, с напълно черен аутфит. Не единствено изборът на най-тъмния цвят, който ни прави по-слаби, е повода Пенчева да смае феновете с визията си. За малко повече от месец звездата стремително е отслабнала с 6-7 кг. Аня се вталила не с изтощителни тренировки във фитнеса, а с безгрижни планински походи из Витоша и Пирин, доверяват още източниците ни.

Откакто втората вълна на коронавирусът ни удари и Народният спектакъл разреди спектаклите си, Пенчева и мъжът й Ивайло Караньотов се втурнали из Витошките чукари. Известно време изкарали и в Банско, където прекарвали часове наред в планинско катерене.

Аня Пенчева постоянно се е гордеела със съблазнителната си фигура, само че формата, в която се намира сега, се доближавала до тази от първите години на звездната й кариера, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР