В тон с обявената си Визия за бъдешето, Българският футболен

...
В тон с обявената си Визия за бъдешето, Българският футболен
Коментари Харесай

Емо Костадинов раздава тетрадки и автографи в столично училище

В звук с оповестената си Визия за бъдешето, Българският футболен съюз продължава дейната си работа, фокусирана върху усилване на интереса на подрастващите към най-популярния спорт и спорта като цяло. На прочувствена среща през днешния ден, 9 ноември, членът на ИК и отговорник за детско-юношеския футбол към БФС Емил Костадинов, ръководителят на Комисията по нравственос и феърплей ген. Васил Василев и основният юрист на централата Янита Димитрова връчиха на учениците от столичното 38 ОУ " Васил Априлов " особено създадени тетрадки с обръщение за цената на футбола като инструмент за интеграция на всички хора, без значение от самостоятелните им характерности, и като средство за възпитаване на екипен дух и екипна работа.

" Ние в Българския футболен съюз работим за това децата да бъдат възпитани в дух на мир, достолепие, независимост, тъждество и взаимност. Вярваме в институцията Училище и в българските учители, които споделят значимостта на тези полезности и работят безрезервно за интелектуалното и нравствено израстване на децата ", съобщи Янита Димитрова.

След встъпителните речи на представителите на БФС и на ръководителя на организацията за протекция на детето Елеонора Лилова, малчуганите имаха опция да се срещнат от близо и да вземат подпис от Емил Костадинов в навечерието на четвъртвековния празник от историческия мач на " Парк де Пренс ".

Социалните и просветителни стратегии на Българския футболен съюз, взаимно с държавните институции като ДАЗД и учебните заведения, са ориентирани към законодателни, административни, обществени и просветителни ограничения за протекция на децата от всички форми на физическо или умствено принуждение, посягане или корист, липса на грижи или повърхностно отношение.

Българският футболен съюз признава правото на всяко дете на спорт и отдих, като интензивно провежда разнообразни шампионати и действия и предизвиква присъединяване в тях посредством даване на подобаващи и равни благоприятни условия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР