В токийска клиника жена в бяла престилка внимателно преглежда "нараняванията"получени

...
В токийска клиника жена в бяла престилка внимателно преглежда "нараняванията"получени
Коментари Харесай

В Япония поправят плюшени играчки в специализирана поликлиника

В токийска клиника жена в бяла престилка деликатно преглежда "нараняванията "получени от плюшена козичка, преди да я одобри като пациент, написа Франс прес.

Клиниката "Нацуми " е профилирана във възобновяване на плюшени играчки, към които притежателите им са изключително привързани. Какъвто е казусът с 24-годишната Юи Като, която достави за корекция обичаната си козичка-играчка Юки-чан. Плюшът по нея много е потърпевш по време на 18-годишното й битие, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Мислех си, че нямам различен избор, с изключение на да се разделя с протърканата си козичка. Но ето ме тук, в поликлиниката, с вярата да възвърна здравето й! ", разяснява младата японка.

Плюшената клиника предлага най-различни услуги, като интервенции на развалени очи, трансплантация на плюш в оредели зони до цялостна реституция.

Основателка на "здравното заведение " е Нацуми Хакоцаки. Идеята й хрумнала през 2016 година, откакто преди този момент работела в ателие за корекция на облекла в родния си град Сендай. Тя си дала сметка, че нишата е празна и търсенето на плюшени поправки е много огромно. "Хората се отнасят към своите плюшени играчки като към членове на фамилията си и заради тази причина би трябвало да се отнасяме към тях с нужното почитание ", разяснява Нацуми.

Самата тя ставала свидетелка, по какъв начин откакто играчките минат през "болницата ", притежателите им ги обсипват с милувки, като постоянно се просълзяват. През поликлиниката минават по 100 пациенти месечно, като сметката за "здравните грижи " може да доближи до 4000 евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР