В тийнейджърските години ще се завърне култовият герой Джеймс Бонд

...
В тийнейджърските години ще се завърне култовият герой Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Джеймс Бонд става тийнейджър

В тийнейджърските години ще се завърне паметният воин Джеймс Бонд в границите на новия комикс James Bond Origin. По сюжета на заглавието ще се труди Джеф Паркър, създател още на Batman 66 и Future Quest. Действието пък ще се развива по време на Втората международна война.

Историята ще наблюдава визитата на младежа Джеймс при фамилен другар през март 1941 година, което е прекратено от нахлуване от страна на немски войски. „ Голямо предизвикателство е да изминем противоположния път, по който минава тази икона от юноша до един от най-популярните сътрудници “, изясни пред медии Паркър. James Bond Origin се чака да излезе, както в хартиен, по този начин и в цифров вид, през септември.

Междувременно 25-ия филм за Бонд ще бележи края на превъплъщението на Даниел Крей в популярната роля. Звездата неведнъж сподели, че е изтощен от облика, само че отдръпването му бе отсрочено. Каква е повода за това обаче, по този начин и не стана ясно. Премиерата на новото заглавие за 007, режисирано от Дани Бойл, е заложена за 8 ноември 2019 година

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР