В типичния си стил партийното ръководство на ДПС отказа да

...
В типичния си стил партийното ръководство на ДПС отказа да
Коментари Харесай

ДПС обеща да преговаря с всеки за стабилен парламент и правителство

В типичния си жанр партийното управление на Движение за права и свободи отхвърли да назове мечтаните от него бъдещи съдружни сътрудници и се задоволи с общи формулировки за политическите си планове.

На брифинг в партийната централа лидерът на придвижването Мустафа Карадайъ разгласи, че гласоподавателите „ изпратиха мощен сигнал, че политиците в България би трябвало да си приказват, да имат разговор, да търсят коалиция между тях “ за устойчиво парламентарно болшинство и устойчиво държавно управление. По думите му, приоритет е разрешаването на политическата рецесия, която е " шапка на всички рецесии " в страната. " Затова нашият апел към всички водачи на политически партии е да преодолеят егото си и в името на превъзмогването на рецесиите да търсят обединяване ", разгласи Карадайъ.

Той се ангажира, че в бъдещия парламент " с всеки един можем да приказваме ". И намеси западните съдружници на България: " Ние виждаме и нашите евроатлантически сътрудници, че са обезпокоени от тази политическа рецесия, в която се намира България. Ситуацията изисква отговорност, а не прищевки и разграничителни линии. "

Водачът на Движение за права и свободи не пропусна да похвали партията си за усъвършенствания избирателен резултат. " В последните 32 години Движение за права и свободи е номер едно в българската политика ", предостатъчно установи той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР