В тези трудни времена Черноморската банка за търговия и развитие

...
В тези трудни времена Черноморската банка за търговия и развитие
Коментари Харесай

Реакцията на Черноморската банка за търговия и развитие на кризата с COVID-19

В тези сложни времена Черноморската банка за търговия и развиване (ЧБТР) е съпричастна към напъните на държавите-членки, които се пробват да спрат разпространяването на болестта от ковид и да понижат вредата върху персоналния, публичния живот и икономическата интензивност.
ЧБТР се ангажира да постави оптимални старания, с цел да продължи да поддържа своите клиенти и държавите-членки.
Банката има намерение да пренасочи финансиране от към 900 милиона евро, планувано за нови интервенции през 2020 година, за подкрепяне на секторите и промишленостите, най-засегнати от разтърсванията, породени от COVID-19.
В актуалната сериозна обстановка, когато пазарните усещания за риск и ликвидност се трансформират, Банката продължава да подкрепя дребните и междинните предприятия, най-уязвимия сегмент от стопанската система, и да дава поддръжката, от която се нуждаят държавите-членки и бизнесът.
ЧБТР ще предложи спомагателна техническа помощ на засегнатите клиенти, с цел да ги улесни в подготовката на планове, в това число бизнес проекти, предпроектни изследвания, оценки на въздействието върху околната среда и други
Банката ще се концентрира върху поддръжката на общини, компании за комунални услуги, индустриални и фармацевтични компании, които са на първата линия в битката против COVID-19.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР