В тези райони има наводнения и преливат реки, и двете

...
В тези райони има наводнения и преливат реки, и двете
Коментари Харесай

ЕК предоставя помощ за преодоляване на щетите след проливните вал...

В тези региони има наводнения и преливат реки, и двете страни желаеха помощ по механизма на Европейски Съюз за гражданска отбрана, показва комисията.

 

По силата на механизма Франция е изпратила в Германия 39 чиновници по гражданската отбрана с 16 транспортни средства. За Франция са изпратени помощи от Нидерландия, Чехия и Словакия, се прецизира в известието. Австрия, Унгария, Швеция, Словения и Словакия също са предложили помощ при положение на спомагателни потребности.

 

Еврокомисията разгласява през днешния ден и взаимно изказване на висшия представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел и еврокомисаря за ръководството на рецесии Янез Ленарчич по отношение на мощния трус в Япония. Двамата показват състрадание за жертвите и потърпевшите от естествената буря, както и от самолетната злополука в Токио. Европейски Съюз е напълно съпричастен с японския народ и има подготвеност да предложи съответната поддръжка на управляващите в този сложен час, се отбелязва в текста.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР