В тези години сме живели в състояние на протести, не

...
В тези години сме живели в състояние на протести, не
Коментари Харесай

Шефът На Нсо Само Преди Минути: Атентатът Срещу Ахмед Доган Е Бил

" В тези години сме живели в положение на митинги, не е било елементарно да придвижим политик от едно до друго място. Това е част от нашето с напрежение всекидневие и високорисковата ни работа. Нямаме лица, които се стремят да излизат отвън методите, по които охраняваме ", добави той.

По думите му, в НСО работят изключителни експерти, минали са през всевъзможни форми на образование и обстановки.

" Има един миг с натоварване на персоналния състав, която не виждам на 100 %. Виждам оптимизация. Не съм изяснил напълно своята позиция. Има секрети от мен към сътрудниците, а не секрети към обществото. Има хора с друга душeвност, и ние сме хора, не сме машини. Около 5 години му трябват на човек да придобие умения ", добави новият началник на НСО.

Красимир Станчев дефинира случая с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган като " емблематичен " за Националната работа за защита.

" Не сме имали такава версия на нахлуване против човек. Оттогава предприехме ограничения, с които всеки би трябвало да е осведомен напълно със схемата, къде са входове и изходи, къде са охраняването на някои лица. Това остана като линия в нашата история. Има към момента някои пропуски, които се случват, това ще е част от нещата, с които аз ще се заема. Имам правото да се заемам с тези обстановки ", сподели още Станчев.

" Считат ни за някаква колегия, която й поставят чертата и би трябвало да изчезне. Тази работа в никакъв случай няма да изчезне, без значение дали е в границите на друга конструкция. Разчитам и на личния си престиж. Когато покажа неверните неща, много хора ме схващат. Доста хора се зарадваха, че съм станал техен началник. Най-нещастен от цялата преживелица съм аз ", сподели шеговито той.

" Има персони, които не съм срещнал по коридорите, които не са натоварени с цялостен потенциал. Кандидатите за НСО не са чак толкоз доста. В едни 10% ни е разхода на хората през цялата година и хората, които идват подлежат на един естествен конкурс, само че по-късно следват стадиите на образование.

" Запознаха ме с злополуката на Цвета Караянчева. Всичко до настъпването на злополуката е било наред. За случая тече правосъдно произвеждане. Причината не е в нас. Г-жа Караянчева беше с контузия, това не е малко нещо ", сподели още новият началник на НСО.

" Класифицирана информация е какъв брой депутати в Народното събрание охраняваме. Повечето хора, които охраняваме, са били мъже ", приключи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР