В тези дни на карантина и без спортни състезания Gong.bg

...
В тези дни на карантина и без спортни състезания Gong.bg
Коментари Харесай

Мартин Чой: Бъдете позитивни, няма да е все така

В тези дни на карантина и без спортни надпревари Gong.bg се свърза със водача на EKO България и нееднократен първенец по мотоциклетизъм Мартин Чой, с цел да си поговорим както за спорта, по този начин и за неща отвън него. За неговото занимание, за това какви филми харесва, както и за други любопитни тематики в идващите редове. Искаме да му благодарим, че беше по този начин добър да ни отговори в паузата сред подготовката, която води вкъщи, с цел да е в топ форма. За край той насочи и благопожелание към читателите на уеб страницата.

- Кога се възпламени по спорта?
- Аз персонално усетих, че надпреварите са нещо в действителност без което не мога може би някъде 2000-та година, след което към този момент бях станал няколко пъти първенец в клас 600 кубика Суперспорт, другояче моят татко ме качи още от доста ранна възраст на мотора, когато бях на 6 години.

- Каква храна харесваш?
- Харесвам всякаква храна. Обичам да хапвам в действителност всичко, само че истината е, че от доста години съблюдавам хранителния си режим мога да кажа много прецизно. Не, че от време на време не се отпущам, само че виждам да е в действителност колкото мога по-рядко.

 Мартин Чой
източник: персонален списък
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР