В телевизионния ефир тръгна още едно риалити. Тази есен ще

...
В телевизионния ефир тръгна още едно риалити. Тази есен ще
Коментари Харесай

Участник от България търси талант на косъм от смъртта

В телевизионния ефир потегли още едно риалити. Тази есен ще гледаме следващото издание на " България търси гений ", където Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътова и любен Дилов-син ще търсят индивида с най-необичаен гений, който да стане новата звезда на България.

Още в първия епизод на шоуто видяхме много забавни персонажи, само че един от тях се открои с доста рисков номер, написа Шоу. Той съумя да шашне жури и аудитория, само че рискува безчовечен живота си, а на Славена Вътова й спря въздуха от смут.



Норвежкият ескаполог Кристиан Ведой би персоналния връх на великия Худини от 3 минути и 30 секунди под вода. Чужденецът се яви в българското шоу, постави главата си в кутия с вода, а в това време заключи ръцете си с няколко катинара, които трябваше да отключи, с цел да не се удави.

Той устоя цели 5 минути и 20 секунди под вода, а тялото му стартира да дава сигнали, под формата на конвулсии и контракции, че нещата не са наред. Той въпреки всичко съумя да отключи катинарите и справедливо получи пропуск за идващия стадий в шоуто.



Зрителите също трепериха от терзание по време на осъществяването на рисковия номер. Всички в страницата пишат, че му дават " златния бутон ".

Кристиан бил водолаз и след интервенция под вода се натровил, белите му дробове отказали. лекарите били безапелационни, че повече не може да извършва тази специалност. Напук на медицината той стартира да тренира задържането си под вода и потвърждава, че може да го прави по-добре от всеки различен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР