В тежко състояние в кома остава единият от двамата пострадали

...
В тежко състояние в кома остава единият от двамата пострадали
Коментари Харесай

В кома е един от двамата пострадали при ремонт в шахта на ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово

В тежко положение в кома остава единият от двамата потърпевши служащи по време на ремонт в шахта на помпена станция за битови отпадни води на Топлоелектрическа централа " Ей И Ес Гълъбово ", оповестиха от въглищната централа във вторник. Другият е в устойчиво положение.

Инцидентът с двамата чиновници – единият от електроцентралата, другият от компанията реализатор на ремонта, стана предходният следобяд. Те са били изнесени бързо от шахтата и превозени до старозагорската болница " Стоян Киркович “.

Единият от потърпевшите е с мозъчно разтърсване. Вчера вечерта той е претъпял интервенция, като положението му е устойчиво, съгласно лекуващите лекари.

Другият потърпевш е в кома, с белодробен оток. Според лекуващите лекари виталните му индикатори са нормализирани, само че той продължава да е в тежко общо положение. Пострадалият е на апаратна вентилация, ползват му се всички нужни реанимационни дейности.

От " Ей И Ес България “ оповестяват, че управлението им е в непрестанен контакт с лекуващите лекари и компанията интензивно спомага за обезпечаване на най-хубавото лекуване на потърпевшите чиновници.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР