В тежко състояние и с опасност за живота е жената,

...
В тежко състояние и с опасност за живота е жената,
Коментари Харесай

Има опасност за живота на жената, пострадала при бурята край София

В тежко положение и с заплаха за живота е дамата, която пострада при снощната стихия край Долни Богров. В понеделник й следва тежка ортопедична интервенция, съобщи Антон Луков от пресцентъра на болница „ Св. Анна “, където тя е призната късно нощес, осведоми " Дарик ".Бурята, която мина над страната предходната нощ, аргументи и гибелта на мъж край езеро в Долни Богров. Лоши са изискванията за туризъм в планините, а сигналите за паднали дървета, предмети и счупени клони в страната са над 100, написа Пик.

``
реклама

Късно нощес бе получен сигнал за бедстващи хора в палатка край езеро в Долни Богров. Мъжът е умрял на място, а дамата е в тежко положение. Тя е настанена за лекуване в болница " Св Анна ", заяви Антон Луков от пресцентъра на лечебното заведение.55 са сигналите за паднали дървета, предмети и счупени клони в столицата след снощната стихия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, 35 са сигналите за Радомир, Брезник и Перник и 20 за Пловдив. Няма информация за наводнени изби. Обстановката в столицата се възстановява. Лоши са изискванията за туризъм в планините. По билата духа умерено мощен вятър.Температурите там са от 10 до 18 градуса. Очакват се и краткотрайни превалявания с гръмотевици.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: