В тежка финансова криза е изпаднала бившата годеница на Христо

...
В тежка финансова криза е изпаднала бившата годеница на Христо
Коментари Харесай

Бившата на Христо Сираков и Благо Джизъса закъса за пари! Биляна Евгениева рекламира бельо за 30 лева

В тежка финансова рецесия е изпаднала някогашната избраница на Христо Сираков Биляна Евгениева, разбра HotArena.

Сексапилната перничанка приема всевъзможни задължения, единствено и единствено да изкара някой лев, с цел да изхрани себе си и сина си, който е родила още малолетна – на 17 години. Фаталната танцьорка е към този момент рекламно лице на неособено известен бранд за дамско долни дрехи и бански костюми, ориентирани най-вече към междинната класа, писа „ Галерия “.

Според осведомени Биляна е получила много непретенциозен хонорар спрямо тези на известните моделки и плеймейтки, с цел да се появи полугола в уеб страницата на марката. Бившата на Сираков популяризира изрязани транспарантни бодита, окачествени като първокласни, които се продават за по 20-30 лв..

Евгениева декларирала пред приятелки, че в този момент просто кърпи бюджета си с каквото излезе, до момента в който си откри заможен другар, който няма да я кара да работи.

От раздялата й с Ицо Сираков минаха повече от пет години и до ден сегашен тя съжалява, че изпусна такава партия . Бизнесменът беше бясно влюбен в нея и подготвен да сервира света в краката й. Двамата възнамеряваха даже женитба, само че тя реши да му изневери с Благо Джизъса

По този метод Биляна обществено унижи Сираков и той не съумя да го преглътне и й би шута. След което славата й бързо залезе, а Билянчето се прибра в Перник с подвита опашка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР