В течение на две години 55-годишният мъж е търпял жестоките

...
В течение на две години 55-годишният мъж е търпял жестоките
Коментари Харесай

Бизнесмен се оплака: Две години обичах садистка, която ми чупеше костите и ми гореше кожата

В течение на две години 55-годишният мъж е търпял жестоките издевателства на своята обичана, само че в края на краищата комшия решил да приключи мъченията на нещастния и да съобщи дамата на полицията.

Предприемачът от Англия Иън Макнихол две години е търпял унижения от страна на своята обичана Мишел Уилямсън и неведнъж е ставал жертва на грубо отношение. За това време дамата му е пробила черепа, счупила му е скула, носа и ребро. Но това не е всичко.
 Фото: Metro

Садистката Уилямсън му е горяла ръцете с нажежено желязо и е гасила цигари в носа, вследствие на което нещастникът има незаздравяваща дупка на лицето.
Самият Макнихол е разказал пред в. " Метро ", че не е могъл да напусне садистката, тъй като се е страхувал... Тя до толкоз го била наплашила, че той към този момент нищо не могъл да направи. Освен това, на посетители постоянно им идвали и нейните братя, които го заплашвали с ликвидиране, в случай че той в миналото напусне сестра им. Трябва да се означи, че въпросните братя са били нарушители и се занимавали с разпространяване на опиати. " Тя живееше в дома ми, чувах единствено нейния глас - нейният. Само той бе в главата ми. Мислих си, че ще ме убият ", споделя Иън.
 Фото: Соцсети

Мъжът също описа, че Уилямсън напълно била превзела живота му и неговите финанси. Стигнало се даже до там, че той трябвало да ѝ желае позволение, с цел да спи и да се храни. Във всеки един миг дамата можела да го разсъни, а когато той сядал пред тв приемника, то жена му избирала какво да гледа. " Излизах на открито и стигах единствено до ъгъла на къщата, до будката за цигари. За това ми бяха отредени не повече от пет минути. Не трябваше да беседвам с никой. Насилието нямаше граници, имах вяра, че тя ще ме убие ", споделя Иън.
 Фото: Metro

Странно е обаче, че съседите през задачите две години даже и не подозирали какво се случва зад стените на жилището му. В един миг, по щастлива случайност, комшия забелязал по тялото на Иън страшни синини. Но тъй като Иън нямал право да беседва с никого, мъжът решил да извика полиция.
За благополучие, садистката била арестувана. Сега Макнихол може да си отдъхне. Докато жена му се разпореждала с финансите му, тя съумяла да банкрутира бизнеса му, като сега Иън има единствено астрономически задължения за заплащане. Това обаче е най-малката му болежка. Мъжът продължава да изпитва мощно главоболие вследствие на получените контузии.

Сега Иън работи като дипломат на благосклонност за мъжката организация за оказване на помощ ManKind Initiative, където оказва помощ на хора в сходни обстановки.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР