В театъра на Велико Търново Бойко Борисов се среща със

...
В театъра на Велико Търново Бойко Борисов се среща със
Коментари Харесай

Борисов към управляващите: Защо грабите българите? Най-добрата актуализация на бюджета е оставка

В театъра на Велико Търново Бойко Борисов се среща със симпатизанти на ГЕРБ. Около 700 души посрещнаха водача на партията със викания " Бойко, Бойко! "

С него са кметът на Велико Търново Даниел Панов, депутатите Костадин Ангелов, Радомир Чолаков, членове на управлението на партията.

" Историята, ние от ГЕРБ, в никакъв случай не бихме предали за разлика от днешните ръководещи. Всичко чуваме, че не е време за избори. Всеки ден това ръководство е пагубно за България. Когато министър председател беше Бойко Борисов, успяхме да променим инфраструктурата. Нашият министър председател освен беше обичан от нас, българите, само че беше одобряван и по света ", сподели от трибуната кметът на града Даниел Панов. Той прикани, че е време това държавно управление да бъде спряно.

Германката Луиза, която се прочу, откакто прати благодарствено писмо на Борисов преди година, още един път изрази признателност към него на събранието на ГЕРБ. Тя е брачна половинка на доктор от Арбанаси. " Г-н Борисов води България към Европа. Той желае да покаже какъв брой е хубаво в страната. Вие имате тук Швейцария ", сподели разгорещено тя.

" Сега се прави едно родоотстъпничество по отношение на църквата. Няма случай, когато господин Борисов да идва в храм и камбаните да не зазвънят. От нулева приемливост към корупцията се оказа, че имат приемливост към нея ", призна депутатът проф. Костадин Ангелов.

Той посочи, че България е минала през коронавирус рецесията най-добре, благодарание на Борисов и контактите му в Европа. " Ако Кирил Петков пристигна на власт като Просто Киро, ще си тръгне като поп Кръстьо ", посочи проф. Ангелов и напомни бележката на Петков, която Станислав Балабанов сподели в ефирен ефир за събаряне на ветото против Северна Македония.

" Бюджет след бюджет се предлага. Махаме " Хемус ", всичко останало - къде са тези пари за инфраструктури планове. Едно крилато изявление, че на година ще се вършат по 4 автомагистрали. Като е толкоз значима актуализацията на бюджета - преди да стана министър председател, съм бил кмет на столицата, началник на службите, бил съм и частник, виждам с интерес. Аз съм задължен да дам на хората някакъв оптимизъм. 2012 година петролът на тържищата е 125 $, бензинът при неприятния Бойко е 2,75 лева Към днешна дата - петролът е 120 $, Данък добавена стойност е същия, бензиностанциите са същите, ДДС-то е същото, бензинът е 3,50 лева Защо грабите Българите? ", попита ръководещите Борисов от трибуната.

" Оня ден Севда ми споделя, че министрите на Има Такъв Народ си тръгнали. Но това не ми даде съображение да спра да си хортувам. Следобед седнах да видя какво ще се случи. То пък спря тока. Газ нема, ток нема. При неприятния Бойко газът беше 33,78 лева 162,58 е при Киро. Между двата кабинета разликата е 9 пъти на главен артикул на промишлеността ", обърна се към присъстващите медии водачът на ГЕРБ.

Той се удиви, че визитата на немския канцлер е било седма вест в малките екрани, което не можел да го разбере.

" Договорът за газа за нас беше политически. Когато отидох в Азербайджан, Алиев ми беше водач. Щом ти возиш Ердоган, Орбан, ми споделиха, за какво ние да не те возим. От мене се учеха. Преди няколко месеца трябваше да се направи нов бюджет. 1 година работиха с нашия бюджет, който освен работи, само че Европейска комисия сподели, че България е влезла в коронавирус рецесията с запаси. Аз, с цел да ме схващат хората, споделих - трупаме мазнинка. Ако карат с този ритъм, на всяко дете би трябвало да му закачим лентичка 40 хиляди лева дълг.Нямаме никакви упоритости да се вкарваме във всякъв жанр ръководство. Нали бяха срещу пазаруването на гласове, та и машини вкарахме. Сега Кирил Петков желае да купи 120 хиляди гласа. Такова гигантско, прозраячно пазаруване на гласове, виждали ли сте в България. Какво значи: " Всеки, който не ме поддържа, е подкупен ". Има една хубава гръцка ария, в която се пее: " Не аз, животът ще ти го върне. Актуализацията на бюджета подсигурява липса на каквото и да е друго в общините, в страната. Те желаят да си купят една огромна група хора и да отидат на избори. Но с този летеж надолу на стопанската система - какво ви пречи войната в Украйна. Каква продоволствена рецесия? Ако ГЕРБ управляваше, цената на тока нямаше да се вдигне. Въглищата на наши, АЕЦ " Козлодуй " е наш.Къде разтовариха първия танкер. Дали не е в Турция, аз знам, че е там. Ние нямаше да го допуснем това, което се случва. Днес можем да го оправим, на на следващия ден към този момент - не. Една велоалея няма, къщурка за птички няма.

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. С 60 и няколко депутата желаят да са малцинство. На нас народът ни е дал второ място и ние сме приели като съпротива. Да излиза Демократична България и да да изяснява, че правосъдната система дава властта на хора като Рашков да се саморазправят ", сподели Борисов.

Според него не е на дневен ред дали ще се върнат спецправосъдието. Важното е къде ще отидат делата, които са обсъждани от него.

Борисов разяснява и мистериозния аероплан, прелетял над няколко страни, в това число и над България. " Каквото знаете, такова и ние. В други времена, това беше наложителна оставка за министъра ", посочи Борисов.

" Знаете ли къде са в този момент машините. Така ни излъгаха всички. Те са толкоз нагли, брутални и самовлюбени, че не схващат какво им се случва. Аз съм за смесения закон. Който желае да гласоподава с машини, който не - да си даде вота с хартия. Това е демокрацията. Да поставяш червени линии - ГЕРБ да го има, но не и Борисов. Ами то ще стане като с Национална движение „Симеон Втори" без царя, Съюз на демократичните сили без Костов. Партията ли желаят да ни вземат. Тая мантра, в случай че не подкрепиш бюджета, си срещу пенсионерите и младите фамилии, ами лекарите, военните, да не пропусна някоя специалност, те не са ли хора ", прикани водачът на ГЕРБ.

" Те в този момент са в предизборна акция. Ако примат този бюджет, че всичко ще е счупено. До през вчерашния ден споделяха, че ние сме надали не диктатори. Сега разбираме, че баща му, майка му, леля му, вуйна му дефинират парите. Сега автомагистрала " Струма " в никакъв случай няма да бъде приключена, в случай че не сме ние. Тези момчета и девойки с този си опит, наименуван ръководство, ще ни донесат бъдещи заплащания. Истински се надявам те да наели положителни адвокатски фирми. Аз един път съм плащал - тръгнахме 6,2 милиарда лева под водата. След актуализацията на бюджета ще изляза и ще кажа на партията да се избавя кой както може. Инфлацията пристигна от техните ток, газ и нефт през медиатори. Цветанка Ризова като реши да му зададе неуместен въпрос и го попита какво става с " Джем корп ", той отговори " Е, това е едно писъмце ", разгневи се Борисов.

" Не можаха да изчегъртат туй, кое не се чегърта. Когато стоят хора зад тебе, не можеш да ги предаваш. Не можеш да отидеш да ги купиш на куп. Всеки ден Кирил Петков се гласи да купи десетки хиляди български гласове и ги събира в лаборатории. Защо не в Народното събрание. В лабораториите ли е кешът? Без да имам кюлчета, те ми вмениха, че имам кюлчета. Златна верижка с кръстче, в Истанбул си я купих ", сподели Борисов. И прикани " Бог напред и ние след него ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР