В TBI Bank сме дали обещание да предоставяме на нашите

...
В TBI Bank сме дали обещание да предоставяме на нашите
Коментари Харесай

TBI Bank с награда за ИТ проект на годината

В TBI Bank сме дали заричане да предоставяме на нашите клиенти и сътрудници бързи услуги с най-високо качество. Звучи клиширано - същото важи и когато споделим, че се стараем да да мислим световно и да се приспособяваме към ИТ провокациите на новата финтех действителност. Но от време на време клишетата имат причина да са такива.
Такъв беше казусът във вторник, когато TBI Bank получи премия за ИТ план на годината в банковото дело за Payment Hub - автоматизирана система за заплащания. Тя е създадена за фирмите от бизнес групата на 4finance, във Финландия, Латвия, Литва и Испания. 4finance, световен водач в цифровото кредитиране, е притежател на TBI Bank.
Какъв проблем в действителност взема решение Payment Hub? Тъй като TBI Bank предлага бързи евротранзакции, клиентите на 4finance могат да получат утвърдените заеми в банковите си сметки в действително време. Това е изцяло автоматизиран развой, който разрешава да се минимизира човешката интервенция и операционния риск. Накратко, Payments Hub е синоним на успеваемост и доходност, защото възвръщаемостта на вложенията доближи 200% единствено за 10 месеца.
„ В TBI Bank се стремим да се превърнем в цифрова банка от последващо потомство и Payment Hub демонстрира, че това не е просто заричане, а действителност. За нас бъдещето на финтех е през днешния ден ", сподели основният действен шеф на банката Николай Спасов.
„ Клиентите ни са в центъра на всичко, което вършим, а платформата Payment Hub на TBI Bank подсигурява, че те разполагат със сигурен канал, на който да разчитат, сподели Андрю Целер, вицепрезидент на 4finance Group. С него можем да реализираме заплащания незабавно и да използваме оперативната успеваемост в района на SEPA ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР