В тази статия ще ви разкажем как фризьор посочва кои

...
В тази статия ще ви разкажем как фризьор посочва кои
Коментари Харесай

Експертите разкриват: Кои са най-подходящите цветове на косата за кафяви очи

В тази публикация ще ви разкажем по какъв начин коафьор показва кои са най-подходящите цветове на косата за хората, които имат кафяви очи. Кафявите очи са универсални и допълват множеството цветове на косата. А хората, които имат лешников цвят на очите, ще наподобяват най-добре с топли цветове на косата.

Изборът на нов цвят на косата е най-плашещото решение измежду всички избори, които вършим за хубостта си. Сякаш изборът на колорит на лака за нокти до идващия ви маникюр или слагането на избран цвят червило за деня не са задоволително сложни, до момента в който цветът на косата устоя месеци. Тъй като това е решение, което не желаете да приемате безгрижно, има доста фактори, които би трябвало да вземете под внимание: главният ви цвят, поддръжката и по какъв начин ще наподобява с тена на кожата ви. И в случай че се чувствате изключително комплицирани, погледът към цвета на очите ви също може да ви помогне да вземете решението си.
Честно казано, очите не са първото нещо, към което фризьорите гледат, когато предлагат цветове на косата на клиентите си. Но главната доктрина на цветовете допуска, че не може да навреди да вземете под внимание и цвета на очите си освен това решение. Точно както избрани цветове на косата допълват разнообразни тонове на кожата, същото важи и за очите. Ако имате сини очи, разнообразни нюанси на русо, алено, кафяво с цвят на еспресо и гарваново черно ще наподобяват най-подходящи за вас, само че за кафявите очи предложенията са изцяло разнообразни.

Дори в категорията на кафявите очи има доста разнообразни нюанси и оттенъци, които да вземете под внимание. Затова помолихме коафьор да ни каже кои биха били най-хубавите хрумвания за цвят на косата за хората, които имат кафяви очи, с цел да улесним избора на идващия колорит за прическата ви.
Най-добрите цветове за коса за хората с лешникови очи
Лешниково-кафявите очи могат да бъдат два разнообразни типа: с топъл нюанс или със леден нюанс. „ Лешниковите очи имат доста цветови тонове, тъй че би трябвало да определите верния цвят за очите си “, споделя Робърт Бенет, който работи като коафьор в салон в Чикаго. Ако имате лешниковокафяви очи със златисти нотки, придържането към меките и топли цветове на косата ще бъде най-подходящо за вас. Това включва карамеленокафяво, меденорусо, канеленокафяво, червеникавокафяво и златисторуси нюанси.

Въпреки това, в случай че лешниковите ви очи излъчват по-хладни оттенъци с нюанси на синьо и сиво, Бенет предлага да търсите цветове за коса с сходни хладни тонове. „ Например, акцентите би трябвало да са пепеляв или перлен звук, а за целия цвят би трябвало да употребявате неутрални цветове “, споделя той. Пясъчнорусо, мрачен шоколад, пепелявокафяво, пепеляворусо и доста други цветове са страхотни благоприятни условия.
Най-добрите цветове за коса за хората с кафяви очи
За хората с типичен кафяви очи Бенет споделя, че " няма граници ", защото цветът е много повсеместен. Можете да експериментирате с червеникавокафяво, златистокафяво и топло карамеленокафяво, с цел да „ изведете контраста с очите си “.

Въпреки това, в случай че вашите кафяви очи имат нюанс на алено, можете да се възползвате от избора на цвят на косата с повече топлота, с цел да „ накарате очите да изпъкнат “. Топли карамеленокафяви, медено и златисторусо, канеленокафяви и червено-кафяви нюанси са страхотни благоприятни условия. „ Ако се чувствате малко по-авантюристично, можете да извършите и по-смел акцент с мек златисторус балеаж като хубава опция на фолиото “, споделя Бенет.
Най-добрите цветове за коса за хората с тъмни черно-кафяви очи
Много дълбоките черно-кафяви очи са поразително красиви и бихте желали цвят на косата, който да ги акцентира. „ Аз персонално считам, че тъмнокафявото работи добре, само че не и черното “, споделя Бенет. „ Можете също да поставите някои нюанси на алено, с цел да придадете още по-вълшебен цвят. ”

Можете да получите ентусиазъм за идващото си посещаване в салона, като разгледате и образци на звезди, които с визията си демонстрират които са най-хубавите цветове на косата за хората с кафяви очи.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР