В тази статия ще споделим с вас три задължителни островни

...
В тази статия ще споделим с вас три задължителни островни
Коментари Харесай

Няколко гръцки острова, които трябва да посетим това лято

В тази публикация ще споделим с вас три наложителни островни дестинации, които да посетите в Гърция. Ако още се чудите къде да бъде лятната ви отмора, имаме вяра, че това може да ви даде добра тенденция преди да купите самолетните си билети. Вижте кои са трите места, които предлагаме от сърце: 

Скиатос/Скопелос
 4 лесни предписания за чудни сладоледени близалки на съчка 4 лесни предписания за чудни сладоледени близалки на съчка
В горещия летен ден няма по-добро решение от това включващо замразеното лакомство. Това е елементарно, занимателно занятие, което се отплаща к...

Двата острова са близо един до различен и са извънредно красиви. Който и да посетите ще вземете вярно решение. Близо са до красивия Волос и любопитен факт е, че филмът " Мама мия " с Мерил Стрийп е сниман там. Двата острова имат много почитатели, което не е по никакъв начин изненадващо, тъй като оферират спиращи дъха гледки и могат да бъдат съвършеното място, на което даже да предложите брак. 

Закинтос

Закинтос се трансформира в съвършена лятна дестинация за от ден на ден българи. Островът е един от красивите, които можем да посетим. С невероятни плажове и доста красиви градове, Закинтос е едно място, което си коства да си подарите като прекарване. Препоръчваме да му се насладите с вашия сътрудник. 

Миконос
 По-пестеливо в колата - с климатик или отворен прозорец? По-пестеливо в колата - с климатик или отворен прозорец?
Времето към този момент не е дъждовно и студено, какво беше при започване на юни. Жегите пристъпиха и се ускоряват от ден на ден всеки ден. Колите стават...

Миконос е празненство дестинация и може да бъде забавна за по-млади хора измежду тези, които посещават Гърция. Това е забавно място, което може да бъде (пре)открито измежду феновете на плажните почивки и нощния живот. Цените са по-високи, само че е много прелестно прекарването там. 

Санторини

Санторини е безконечната класика, която може да посетите. Доста скъпо е, само че качеството е обезпечено. Островът е прочут по целия свят и като цяло е една от емблемите на Гърция изобщо. Когато и да го посетите постоянно би било добре. Препоръчваме това да се случи преди или след мощния сезон, с цел да може да не се сблъсквате с тълпите от туристи. 

Крит
 7 хитри трика за разхлаждане в горещините 7 хитри трика за разхлаждане в горещините
Когато живакът в термометрите тръгне стремглаво нагоре и вие сте в задушния градски превоз или в офиса, а климатикът не работи, има...

Най-южният гръцки остров е извънредно забавна дестинация. Родното място на Никос Казандзакис - именитият гръцки публицист, създател на " Зорба, гъркът ". На острова е имало мощно венецианско наличие и това може да се види и през днешния ден. Любопитно е, че кухнята е извънредно вкусна, само че рибата не е на респект. Крит е мястото, което ни е най-вече на сърце. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР